berita

[VIDEO] Erin Malek Naik Hantu Dengan Suami Gara-Gara Orang Ketiga?

November 26th, 2019 | by Umi Shuhada
Kini Trending

Sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri. Dah jadi lumrah hidup berumahtangga. Ada masa bahagia dan satu ketika mungkin hubungan kita akan diuji. Kadang-kadang benda kecil pun boleh jadi isu besar. Inilah yang terjadi kepada Erin Malek apabila dia naik hantu dengan suaminya. Katanya angkara orang ketiga. Apa dah jadi sebenarnya?

Takutkan tengok perempuan mengamuk? Jangan cuba-cuba cari pasal dengan orang perempuan. Mau menggeletar korang nak menjawab semua soalan dia!

Semua pasti okay dengan Good Mood!

Good Mood ialah air dengan rasa yang sempurna tanpa bahan pengawet, pewarna atau pemanis buatan. Korang yang mencari sesuatu yang refreshing tapi tak nak minuman yang terlalu manis, ngam sangatlah dengan Good Mood!

Ia adalah pilihan yang sihat kalau nak dibandingkan dengan air berkarbonat yang lain. Bukan je kurang gula, ia juga meningkatkan mood tanpa buat korang rasa bersalah sebab minum terlalu banyak air bergula. Bini tengah marah pun boleh cool down bila dapat air ni.

Yang syoknya, Good Mood ada dua jenis flavour iaitu Yogurt dan Lemon Honey. Sesuailah dengan gaya hidup remaja yang verstail. Kalau korang nak tau lebih lanjut, boleh layari Facebook Good Mood Malaysia. Jangan lupa dapatkan minuman Good Mood di Shopee dan rasai sendiri selazatannya!

SKIP THIS AD ×