berita

[VIDEO] Kad Dah Edar & Rancang Kahwin Bulan Depan, Bakal Suami ‘Kantoi’ Curang. Siap Bela Skandal Lagi!

January 6th, 2022 | by Zulaikha
Kini Trending

Hati gadis mana tak hancur bila dapat tahu bakal suami berlaku curang dan dia sendiri menjadi ‘saksi’ kejadian tersebut. Walaupun sakit untuk diterima gadis ini perlu akur dan menerima dengan hati yang terbuka.

Seperti video dikongsi di laman Instagram (@Memomedsos) yang mencuri perhatian ramai apabila seorang lelaki yang dikatakan berlaku curang dengan bakal isterinya.

Artikel Berkaitan: [VIDEO] 13 Tahun Bersama Suami Kantoi Curang Dengan Janda, Bila Suruh Kahwin Tak Nak Pula! Siap Merayu Lagi

Artikel Berkaitan: [VIDEO] Suami Kantoi Curang Tak Sampai Setahun Kahwin, Wanita Bakar Semua Gambar..Menyesal Kahwin Muda!

Artikel Berkaitan:Konon Datang Rumah Ambil Barang, Suami ‘Gila Talak’ Tergamak Rogol Bekas Isteri Sebab Nak Rujuk

Bakal suami buat ‘hal’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by memomedsos (@memomedsos)

Menerusi video pendek dikongsi memaparkan satu pasangan yang bergaduh disebabkan lelaki berkenaan dikatakan berlaku curang sebelum diketahui oleh kekasihnya.

Apa yang lebih menyedihkan, pasangan ini sudah pun mengedarkan kad jemputan perkahwinan mereka kepada orang ramai dan majlis tersebut dijadualkan berlangsung pada bulan depan.

Saya mengikut keretanya sejak dari tadi, ternyata dia bersama gadis lain. Walaupun saya pernah mengesyakinya, dia selalu menjawab bahawa itu hanya rakan sekerjanya.

Bukan itu sahaja, lelaki berkenaan dikatakan membela gadis berkenaan dan mereka dilihat sempat bertengkar sebelum dileraikan oleh orang yang berada di tempat kejadian.

Tahniah, kamu berdua telah merosakkan saya dan keluarga saya. Padahal bulan depan kita sudah nikah, jemputan pun dah bagi.

Respon netizen

Sumber: Memomedsos

SKIP THIS AD ×