berita

[VIDEO] 13 Tahun Bersama Suami Kantoi Curang Dengan Janda, Bila Suruh Kahwin Tak Nak Pula! Siap Merayu Lagi

December 5th, 2021 | by Najmi Suhaimi
Kini Trending

Hati isteri mana yang tak remuk dan sedih bila dapat tahu suami tersayang mempunyai perempuan simpanan tanpa pengetahuannya. Apa yang lebih menyakitkan hati, apabila si isteri sendiri menjadi saksi suaminya berlaku curang.

Namun, sebuah video dikongsi seorang wanita dari Indonesia mencuri perhatian, berikutan dia dilihat begitu ‘kuat’ selepas mengetahui suaminya berlaku curang.

Artikel Berkaitan: [VIDEO] Suami Kantoi Curang Tak Sampai Setahun Kahwin, Wanita Bakar Semua Gambar..Menyesal Kahwin Muda!

Artikel Berkaitan:Konon Datang Rumah Ambil Barang, Suami ‘Gila Talak’ Tergamak Rogol Bekas Isteri Sebab Nak Rujuk

Artikel Berkaitan: Tak Nak Bayar Nafkah Anak, Suami Sanggup Tuduh Isteri Zina, Siap Minta Buat Ujian DNA

Suami kantoi curang

Menerusi video pendek dikongsi, wanita ini mendakwa suaminya berlaku curang dengan seorang janda anak satu dan hubungan ‘istimewa’ tersebut telah menjangkau tempoh dua tahun.

Punya perempuan simpanan 2 tahun baru dapat tahu. Bergaduh tidak, nangis tidak.

Wanita cekal ini dilihat begitu kuat meskipun telah ditipu oleh suami sendiri bagaimanapun, apa yang menarik perhatian adalah wanita ini meminta supaya pasangan tersebut disatukan dan disaksikan oleh ahli keluarganya yang lain.

Namun, si suami dan teman wanitanya dilihat seolah-olah merayu dan tidak mahu berkahwin seperti mana yang disuruh oleh isterinya.

Datang bersama keluarganya dan minta kahwinkan mereka. InsyaAllah saya kuat.

Mengulas lebih lanjut, pemilik video ini menceritakan dia dan suaminya sudah 13 tahun bersama dan dikurniakan dua cahaya mata.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen dilihat begitu puas hati dengan tindakan yang diambil oleh wanita ini dan turut mendoakan dia supaya terus kuat mendepani hari-hari yang mendatang.

Video penuh:

@ayuerizky_ramadhani 13 tahun pernikahan saya…inssaalloh saya ikhlas???#pelakor #selingkuh#drama#pyf ? RINGKITING DJ KARDUS WILFEX BOR – ?WILFEXBOR?

@ayuerizky_ramadhani pelakor nih senggol dong ? #pelakor #selingkuhan ? suara asli – mommy

@ayuerizky_ramadhani Balas @_itiktokkkk ??#pelakor#selingkuhan#pyf ? DINDA RMX – Rian.A

Sumber: Ayue Rizky

SKIP THIS AD ×