berita

[VIDEO] Kertas Menjadi Saksi Syafie Naswip

November 5th, 2019 | by Umi Shuhada
Kini Trending

Masa kecik-kecik dulu korang pernah ada cinta pandang pertama tak? Tipu lah kan kalau kata tak ada. Tapi korang pernah tak tiba-tiba terjumpa balik cinta pandang pertama tu? Apa perasaan korang masa tu? Haa.. Jom tengok video tentang orang yang terjumpa balik cinta pandang pertama dia.

 

 

Haa.. Sweet kan kisah cinta yang bersaksikan kertas?

Pilihan Setiap Generasi

 

Kalau fikir balik, dalam kehidupan seharian kita daripada kecil sampai la ke dewasa ni, mesti ada menggunakan kertas. Tak kisah lah dari zaman belajar atau kerja, kita memang selalu dikelilingi dengan kertas.

IK Yellow adalah jenama yang tak asing lagi di Malaysia dan boleh didapati secara meluas dengan size dan gram yang sesuai. Selain itu, IK Yellow mempunyai imej kualiti yang sharp sebab kertasnya mempunyai TruTone Technology  TruSharp, TruBright dan TruWhite. Jadi bila korang print tu, warna pun jadi cantik.

Kertas IK Yellow juga boleh digunakan untuk:

  • Photocopier
  • Laser Printer
  • Fax Machine
  • Ink-jet Printer
  • 2 Side Copying

 

Cara Untuk Menang Samsung Note 10+

 

Haa.. IK Yellow ada nak bagi giveaway phone Samsung Note 10+ 512GB yang bernilai RM4,799 tau! Korang just follow je steps dekat bawah ni untuk menang!

1. LIKE Facebook Page IK Yellow Malaysia 
2. SHARE video ini & TAG 3 rakan korang beserta kapsyen yang kreatif dengan tagline: IK Yellow, Pilihan Setiap Generasi
3. Pemenang akan dipilih secara rawak oleh pihak IK Yellow dan bakal diumumkan pada 12 December 2019

Selamat mencuba!

SKIP THIS AD ×