berita

[VIDEO] Naz Rahman Akhirnya Dedah Rahsia Jalan-Jalan Cari Makan!

April 24th, 2021 | by Azraai
Video Popular

Siapa je yang tak kenal pelakon dan personaliti TV Malaysia, Naz Rahman yang terkenal dengan rancangan televisyen “Jalan-Jalan Cari Makan” betul tak?

Punya la lama menjadi pengacara JJCM, Naz nak kongsikan dengan korang satu rahsia yang beliau amalkan setiap masa.

Nak tahu apa rahsia dia? Jom tengok!

Ohhh rupanya Naz Rahman menggunakan produk Listerine sebagai secret weapon dia untuk mengekalkan bau mulut yang segar sepanjang hari! Bukan saja dapat mengekalkan nafas segar, ia juga membasmi 99.9% kuman* di dalam mulut. 

Tahukah anda, Listerine juga ada varian less intense dengan rasa kurang pedas iaitu Listerine Cool Mint Less Intense, Listerine Natural Green Tea Less Intense dan Listerine Total Care Less Intense.

Listerine Cool Mint Less Intense dikhaskan buat pengguna yang inginkan nafas mulut yang segar dengan perisa Mint.

Listerine Natural Green Tea Less Intense pula datang dengan 2 kali lebih fluorida untuk membantu mencegah kaviti dan menguatkan gigi.

Listerine Total Care Less Intense pula dapat membersihkan dan melindungi dengan 6 manfaat untuk mulut lebih sihat tanpa rasa pedas.

Korang disarankan untuk menggunakan Listerine Less Intense ini dua kali sehari selepas memberus gigi kerana menggosok gigi hanya membersihkan 25% daripada mulut anda. Berkumur dengan Listerine dapat melawan bakteria di dalam keseluruhan mulut anda termasuk gigi dan gusi.

Lengkapkan perlindungan mulut anda dengan Listerine. Untuk maklumat lanjut, boleh klik di SINI.

*kuman penyebab bau mulut, plak dan masalah gusi

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×