berita

Video Popular

Video Popular

[VIDEO] Reaksi Ayah Bila Dapat Surprise Kasut Idaman Sejak 2 Tahun Lepas, Mata Masuk Habuk!
0

[VIDEO] Reaksi Ayah Bila Dapat Surprise Kasut Idaman Sejak 2 Tahun Lepas, Mata Masuk Habuk!

August 19th, 2019 | by Arini Saleh
Pengorbanan seorang ayah dalam membesarkan anak tidak dapat dinilaikan dengan wang ringgit. Kudrat mereka bekerja siang dan malam demi memastikan keselesaan keluarga haruslah dipandang tinggi. Terbaru, perkongsian seorang anak...
[VIDEO] Detik Cemas Pemain Arsenal, Ozil Hampir Kena Rompak! Keberanian Kolasinac Lawan Perompak Terima Pujian
0

[VIDEO] Detik Cemas Pemain Arsenal, Ozil Hampir Kena Rompak! Keberanian Kolasinac Lawan Perompak Terima Pujian

July 26th, 2019 | by Arini Saleh
Pemain pasukan bola sepak Arsenal, Mesut Ozil dan Sead Kolasinac tidak mengalami sebarang kecederaan selepas selamat daripada cubaan merompak lelaki bermotosikal. Di dalam rakaman kamera litar tertutup (CCTV) yang tersebar di...
[VIDEO] Mikrofon Tiba-Tiba ‘Bisu’, Lihat Reaksi ‘Cool’ Tokti Bila Masalah Teknikal Berlaku Di Pentas
0

[VIDEO] Mikrofon Tiba-Tiba ‘Bisu’, Lihat Reaksi ‘Cool’ Tokti Bila Masalah Teknikal Berlaku Di Pentas

July 22nd, 2019 | by faris
Penyanyi kesayangan negara Datuk Seri Siti Nurhaliza selamat menjayakan konsert amal bersama Orkestra Tradisional Malaysia, sempena Festival Balik Pulau di Pulau Pinang semalam. Apa yang menarik perhatian adalah ketika...
[VIDEO] Sumpah Punya Pasal, Minah Motor Biadap Henyak Quran Undang Amarah Netizen
0

[VIDEO] Sumpah Punya Pasal, Minah Motor Biadap Henyak Quran Undang Amarah Netizen

July 19th, 2019 | by faris
Al-Quran adalah kitab suci umat Islam dan menjadi pegangan buat Muslim selain hadith junjungan besar Rasulullah SAW. Kitab ini wajib dihormati kerana kesuciannya terjamin sehingga hari kiamat. Tindakan biadap sekumpulan remaja...
[VIDEO] Hari First Dah Buat Hal – Team OHBULAN! Dapat Budak Intern Dari Neraka!
0

[VIDEO] Hari First Dah Buat Hal – Team OHBULAN! Dapat Budak Intern Dari Neraka!

July 18th, 2019 | by Danial
Budak- budak praktikal zaman sekarang ni macam-macam perangai kan! Dahlah malas, semua nak kena  disuruh. Tapi admin tak cakap semualah. Siapa makan cili dia yang terasa pedas. Admin ada dengar macam-macam versi cerita budak...
[VIDEO] Pengunjung Taman Tema Di India Tergamam Apabila Permainan Tiba-Tiba Patah Dua!
0

[VIDEO] Pengunjung Taman Tema Di India Tergamam Apabila Permainan Tiba-Tiba Patah Dua!

July 17th, 2019 | by Azizi Rahman
Taman tema merupakan tempat beriadah bersama ahli keluarga pada hujung minggu dan musim cuti. Pelbagai jenis permainan yang disediakan untuk semua peringkat umur. Namun, satu kejadian yang tidak diingini telah berlaku di...