berita

Video Popular

Video Popular

[VIDEO] ‘Mati, Mati Lu Mati!’ – Isteri Pukul Suami Strok Berkali-Kali Guna Tongkat Sampai Berdarah, Kejam!
0

[VIDEO] ‘Mati, Mati Lu Mati!’ – Isteri Pukul Suami Strok Berkali-Kali Guna Tongkat Sampai Berdarah, Kejam!

December 18th, 2019 | by Shira
Tanggungjawab seorang isteri bukanlah pada urusan hal rumah tangga semata-mata. Tetapi tanggungjawab yang dipikul isteri selepas berkahwin juga turut menjurus kepada memenuhi hak seorang suami seperti menjaga suami yang sedang...
[VIDEO] Ini Persembahan Memukau Apex Tadjudin Sehingga Dinobat Juara Mentor Milenia 2019
0

[VIDEO] Ini Persembahan Memukau Apex Tadjudin Sehingga Dinobat Juara Mentor Milenia 2019

December 16th, 2019 | by Wan
Protege kepada Mentor Hazama, Apex Tadjudin melakar kejayaan manis apabila dinobat juara Mentor Milenia 2019 semalam. Kemenangan itu menyaksikan Apex menerima hadiah wang tunai RM100,000 tunai berserta trofi dan dua buah...
Trending Cabaran #howichange Di Media Sosial, Video Aeril Zafrel Serius Paling Win!
0

Trending Cabaran #howichange Di Media Sosial, Video Aeril Zafrel Serius Paling Win!

December 12th, 2019 | by Amat Larbsib
Penggunaan aplikasi TikTok semakin mendapat perhatian di media sosial dan anda juga boleh bergerak ikut gaya kreatif diiringi muzik latar. Terbaru, TikTok turut memperkenalkan #howichange dimana anda boleh melihat perubahan wajah...
Demam TikTok Melanda. Ni 10 Video TikTok Paling EPIK, Yang Gerenti Korang Pernah Tengok!
0

Demam TikTok Melanda. Ni 10 Video TikTok Paling EPIK, Yang Gerenti Korang Pernah Tengok!

December 9th, 2019 | by Mastura
Siapa je yang tak tahu pasal aplikasi TikTok yang perlukan korang buat gerak gaya kreatif diiringi muzik latar siap special effect sekali. Haa.. sebab tu TikTok ni tengah popular dalam kalangan generasi muda Kalau korang...
[VIDEO] Judika ‘Guide’ Peserta Indonesia Idol Lagu Speechless Memang Terbaik!
0

[VIDEO] Judika ‘Guide’ Peserta Indonesia Idol Lagu Speechless Memang Terbaik!

December 8th, 2019 | by Amat Larbsib
Penyanyi dari Indonesia iaitu Judika antara penyanyi lelaki yang mempunyai vokal nyanyian mantap dalam setiap persembahannya. Sikap dan cara semasa Judika menjadi juri di mana-mana program realiti juga sering mendapat pujian...
[VIDEO] Sek Kito Mendunia, Minah Salleh Pandai Kecek Kelate Ditemui Di New Zealand!
0

[VIDEO] Sek Kito Mendunia, Minah Salleh Pandai Kecek Kelate Ditemui Di New Zealand!

December 5th, 2019 | by faris
Bagi menyesuaikan diri dengan keadaan setempat ketika berada di luar negara, menjadi kebiasaan untuk kita belajar bahasa atau loghat di tempat berkenaan. Sedikit sebanyak jurang komunikasi dapat dikurangkan, senang cerita, lebih...