berita

Video Popular

Video Popular

Video : Rembau Most Wanted Versi Akustik Oleh Waris,Terbaik!
0

Video : Rembau Most Wanted Versi Akustik Oleh Waris,Terbaik!

May 20th, 2013 | by Ai
Bagi yang sebelum ini tak pernah bercakap dalam dialek Negri Sembilan, OHBULAN! pasti ramai antara anda kini bukan sahaja boleh bercakap sedikit, tetapi siap boleh ‘rapping’ lagi, kan? Munculnya lagu Rembau Most...
Video: Parodi Gentleman Oleh Chinaman
3

Video: Parodi Gentleman Oleh Chinaman

May 14th, 2013 | by Ai
Anda dah pernah tengok klip video lagu baru PSY berjudul Gentleman? Takde la rugi mana pun kalau tak tengok kerana video itu telah menimbulkan pelbagai kontroversi dan didakwa menghina kaum wanita. Tapi baru-baru ni seseorang...
Keek : Zizan Rakam Video Parodi Gentleman
9

Keek : Zizan Rakam Video Parodi Gentleman

May 14th, 2013 | by Ai
Nampaknya produk dari Korea sememangnya cepat mempengaruhi minda rakyat Malaysia. Didalam demam Gwiyomi yang hampir reda, tiba-tiba muncul pula muzik video terbaru Psy, Gentleman yang menampilkan gaya tarian barunya. Apa lagi,...
Video: One Direction Menyanyikan Lagu ‘My Heart Will Go On’
10

Video: One Direction Menyanyikan Lagu ‘My Heart Will Go On’

May 14th, 2013 | by Ai
Siapa peminat One Direction kat sini? Jika sebelum ini One Direction ada menyanyikan lagu ‘I Want It That Way’ sewaktu membuat persembahan konsert di Stockholm, baru-baru ini kumpulan itu juga telah mempersembahkan...
Video : Norish Karman Lancar MV Terbaru, Kasihku Selamanya
2

Video : Norish Karman Lancar MV Terbaru, Kasihku Selamanya

May 14th, 2013 | by Ai
Aktres terkenal, Norish Karman baru sahaja melancarkan video klip terbaru nyanyiannya berjudul Kasihku Selamanya. Video ini telah dimuat naik menerusi laman YouTube pada 13 Mei lalu dan melalui respon peminat, rata-ratanya...
Video Sir Richard Branson Sebagai Pramugari Air Asia
0

Video Sir Richard Branson Sebagai Pramugari Air Asia

May 12th, 2013 | by Ai
Nampaknya pemilik Virgin Atlantic Airways ini bukan sahaja mengotakan janjinya, malah dia turut melakukan tugasan yang wajib dilakukan oleh pramugari. Menerusi sebuah video yang dimuat-naik oleh Azran Osman Rani, Ketua Pegawai...