berita

Video Popular

Video Popular

Mommy Nak Menikah Lain? – Azad Jasmin
4

Mommy Nak Menikah Lain? – Azad Jasmin

June 6th, 2013 | by Ai
Nama pun artis yang popular dengan watak yang lucu, memang tak boleh dinafikan lagi bahawa Azad Jasmin memang seorang yang suka bergurau senda tak kira dimana saja dia berada. Menerusi sebuah video Keek yang dimuatnaik oleh...
Video: Kisah Cinta Zahid & Bakal Isteri
13

Video: Kisah Cinta Zahid & Bakal Isteri

June 5th, 2013 | by Ai
Kalau diperhatikan, ramai juga selebriti yang mengikat tali pertunangan dan bakal berkahwin dalam bulan Jun. Tidak terkecuali ialah penyanyi dan penyampai radio, Zahid yang akan melangsungkan hari bahagianya bersama bakal isteri...
no-cover
1

Video : Najwa Latiff Lancar MV Terbaru, I Love You

June 5th, 2013 | by Ai
Tepat jam 9 malam semalam, Najwa Latiff telah melancarkan video klip terbaru berjudul I Love You menerusi laman YouTube rasminya iaitu najwa595. Menerusi klip video yang dipaparkan, pihak syarikat rakaman NAR Records telah...
Keek : Sharifah Sakinah Lupa Zip Seluar?
14

Keek : Sharifah Sakinah Lupa Zip Seluar?

May 29th, 2013 | by Ai
Pada tanggal 28 Mei (semalam), Sharifah Sakinah baru sahaja menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke-24. Pelakon yang pernah menimbulkan kontroversi menerusi video keek-nya sekitar awal bulan lalu bagaimanapun telah memuat naik...
Video: Get Lucky Cover Oleh David Choi
0

Video: Get Lucky Cover Oleh David Choi

May 28th, 2013 | by Ai
Siapa pernah tengok muzik video Get Lucky yang ala-ala robotik tu? Kali ni kami tunjukkan muzik video terbaru lagu itu yang lagi best dari sebelum ni, ok? Kalau anda nak tahu, David Choi baru-baru ni telah memuat naik video baru...
Video : MV Terbaru Maroon 5 Unik & Menarik!
0

Video : MV Terbaru Maroon 5 Unik & Menarik!

May 28th, 2013 | by Ai
Pada 21 Mei lalu, kumpulan Maroon 5 baru sahaja melancarkan video klip rasmi untuk single terbaru mereka berjudul Love Somebody. Video klip berdurasi 3.59 ini telah menunjukkan kumpulan tersebut tampil unik apabila badan mereka...