berita

[VIDEO] Selalu Lapar Buatkan Si Bujang Tiada Mood Untuk Berpuasa

May 14th, 2020 | by Umi Shuhada
Kini Trending

Bila tiba bulan Ramadhan mesti korang tercari-cari nak sahur apa supaya perut korang tahan lapar kan? Kadang tu masa sahur dah makan macam-macam tapi bila sampai tengah hari je mesti lapar dan lemau sangat. Haa, mai sini admin nak kongsikan rahsia sahur yang dapat mengenyangkan perut korang dengan lebih lama. Jom tengok video ni.

 

Truly Friendlicious

 

Perghhh tak sangka makan paratha atau chapatti boleh jadi productive sepanjang hari!

Low GI Paratha & Chapatti

Kalau korang nak tahu produk ini ialah produk frozen yang selamat kerana ia menggunakan break-through teknologi pembekuan yang cepat. Selain itu, ia juga tidak menggunakan sebarang bahan pengawet malah bahan pewarna yang membahayakan. Yang bestnya, Paratha & Chapatti Low GI Kawan Food ni 30% rendah lemak daripada paratha dan chapatti yang biasa, walaupun Low GI tetapi rasa dia yang sama tau!

Jadi tungga apa lagi? cepat pergi ke website Kawan Food untuk rasai sendiri kelazatannya.

SKIP THIS AD ×