berita

Video Suka Duka Zarina Zainuddin Menjaga Anak Autism Yang Menyentuh Hati

May 12th, 2015 | by Ash Nordin
Isu & Kontroversi

zarina image

Kepada wanita di luar sana yang sudah mempunyai giliran ibu mesti besar tanggungjawab kan? Iya lah, bukan sahaja nak kena menjaga anak sehingga mereka membesar. Malah ibu juga bertanggungjawab mendidik anak mereka untuk menjadi anak yang berguna.

Pelakon Zarina Zainuddin seperti kita tahu mempunyai dua orang anak lelaki yang menghidap penyakit Autism. Besar sungguh dugaan Zarina sebagai ibu yang memelihara kedua-dua anak nya walaupun sibuk dengan karier seni.

Baru-baru ni Zarina ada memuat naik video di Instagram mengenai anak nya dan kapsyen video tersebut secara tidak langsung amat menyentuh hati kami. Sabar ya Zarina..

Zarina Ibu Yang Tabah.. Respect!

Semoga Zarina Diberi Kekuatan

Screen Shot 2015-05-12 at 2.43.19 AM

 

Screen Shot 2015-05-12 at 1.52.20 AM

Pengikut Zarina di Instagram turut tumpang simpati dan di samping itu mereka memberi kata-kata semangat supaya Zarina kuat dan tabah hadapi dugaan.

Ibu mana yang tak sayang anak.. Mereka yang melahirkan kita dan sakit pedih mereka yang tanggung selama sembilan mengandung.

Walau pun kita tak berada di tempat Zarina sekarang tapi kami dapat rasa beban yang ditanggung. Kami berharap Zarina akan terus kuat menjaga anak-anak kerana kami tahu Zarina seorang ibu yang kuat!

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×