berita

[VIDEO] ‘Tak Sesuai Adat Budaya Kita’ – Adegan ‘Cium’ Fattah Amin & Janna Nick Dikecam Netizen

September 22nd, 2017 | by Shafika
Kini Trending

Drama adaptasi dari Korea Selatan, Coffee Prince lakonan Fattah Amin dan Janna Nick antara drama yang ditunggu peminat. Walaupun sedang dalam pengambaraan, drama ini sudah mula mendapat tempat di hati peminat.

Terbaru, Fattah dan Janna dikritik hebat  gara-gara pasangan itu melakonkan aksi bercium. Video yang dimuat turun oleh salah seorang peminat mereka mengundang kemarahan netizen. Cium betul ke itu?

Berani melakukan adegan ini

Video itu yang diulang siar (repost) akaun dari Instagram menggunakan nama @fatt4stictv80xds mengundang perbalahan dalam kalangan peminat yang menganggap adegan itu melampaui batas.

Respon netizen

Walaupun tidak ada sebarang sentuhan berlaku namun Fattah dan Janna dikritik teruk netizen kerana rata-rata menganggap adegan itu tidak sesuai. Adegan itu dianggap boleh medorong perbuatan maksiat dalam kalangan remaja.

Adegan sebenar bercium

Ikut drama asal

Haa sebenarnya bukan cium betul pun! Hanya untuk drama je. Tak bersentuh langsung okay. Mungkin ada betulnya apa yg diperkatakan oleh netizen tu. Walaupun cuma camera trick, tapi memang tak sesuai orang Islam lakukan aksi macam itu. Boleh timbul fitnah.

Sumber : fatt4stictv80xds

The following two tabs change content below.

Shafika

Content Champion at Rev Asia Berhad
I'm not fat, I'm just easy to see

SKIP THIS AD ×