berita

[VIDEO] Teruja Dapat Anak Baru, Lihat Respon Spontan Norman Hakim.. Gembiranya!

December 4th, 2017 | by Shafika
Kini Trending

Semua sedia maklum, hubungan keluarga Norman Hakim dan bekas isteri Abby Abadi sangat rapat. Mereka sering dilihat keluar bersama satu keluarga. Keluarga mereka sering mendapat perhatian netizen yang ratanya memuji keakraban mereka.

Semalam, Norman Hakim berkongsi rasa gembira anaknya, Danish Hakim bakal ke Turki. Dia turut menerima khabar gembira bakal mendapat anak baru. Memang rezeki betul akhir tahun ini buat Norman Hakim. Tahniah!

Berita gembira

PART 1 of 2) Jeng..!Jenggg!!!

Recap: Video PART 1 ni adalah video hari Jumaat dua hari lepas yg saya cakap akan buat ‘pengumuman rasmi’ hat yg no.5 tu??Video PART 2 yg akan reveal semuanya?But siapa terror & betul buat ‘caption’ utk yg no.5 tu,saya mintak izin pinjam pakai utk video PART 2 nanti ok!??

1 Disember 2017; Hari yang serba indah,Maha Besar nikmat Allah s.w.t.Antara peristiwa yg dijangka & yg tak dijangka hari ni;

1. Jumaat penghulu segala hari
2. Maulidur Rasul
3. Birthday mama @abby_abadi112
4. Dapat surat rasmi dari Angkara,Turki.Dgn izin Allah confirmed abg @danishhakim_243ke Turki bulan Januari 2018
5. ??? (in shaa Allah saya akan buat pengumuman rasmi dalam masa yg sangat dekat ni.Yang ni mmg tak dijangka.Tunggu ye

Dapat anak

(PART 2 of 2) Jeng..!Jeng..!!!

Recap: 1 Disember 2017; Hari yang serba indah,Maha Besar nikmat Allah s.w.t.Antara peristiwa yg dijangka & yg tak dijangka hari ni;

1. Jumaat penghulu segala hari
2. Maulidur Rasul
3. Birthday mama @abby_abadi112
4. Dapat surat rasmi dari Angkara,Turki.Dgn izin Allah confirmed abg @danishhakim_243ke Turki bulan Januari 2018
5. @danishhakim_243 @marissadania_@mariadanishahakim_2008 @awishzarisznak dapat ADIKKK…!!!

Yup ramai yg teka betul..Dan dgn izin Allah saya buat ‘pengumuman rasmi’ ni pun lepas dah pegi check-up kat clinic dan Dr. (Zarina Bibi) confirmedkan yg wifey @memeysuhaiza pregnant.Alhamdulillah terima kasih Ya Allah utk kurniaan ‘anugerah’ ini.

Rupanya saya orang terakhir tahu

Alhamdulillah our big families ‘no. 6th’??Terima kasih kepada semua utk segala ucapan & doa yg baik2 .Semoga segala kebaikan juga akan berbalik semula kpd uolls semua Aamiin Ya Rabb??

Rupa2nya saya org yg terakhir tahu?Mama @abby_abadi112 Abah @jaiezzany n anak5 semua dah tahu awal sebelum ni.They just kept it as a surprise.Mmg mummy @memeysuhaiza nak tunggu masa Jumaat (1/12/17) utk bgtau

Tak tau nak cakap mcmana,tapi mcm boleh rasa ‘pembawakan’ tu since 2 minggu yg lepas.’Rasa’ tu tak pernah bohong. Kali ni ‘rasa’ similiar mcm masa @marissadania_dlm kandungan dulu. Lebih kepada diri sendiri yg ‘kena’ berbanding dari ibu yg mengandung. Tak nak cerita kat sini?Biar la mummy dia yg story sendiri

Apapun syukur alhamdulillah TQ Ya Allah,para malaikat penjaga langit dan bumi,para rasul & wali2 Allah.Hamba mohon bantuanMu & sekelian alam utk perlindungan yang maha Agung ke atas ibu & zuriat dalam kandungan ini…Aamiin Ya Rabbal Qalamin??

Sumber : normanhakim_786

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×