berita

[VIDEO] Viral Pelakon Neera Azizi Tukar Kerjaya Baru! Hari-Hari Pakai Baju Ungu, Jual Keladi Ke Tu?

November 10th, 2020 | by Abdul Muizz Mohd Tahir
Insiprasi

Baru-baru ini viral di media sosial, pelakon Neera Azizi menceburi kerjaya baharu sebagai seorang pengurus. Wah! biar betul? OHBULAN! sempat merakamkan detik hari pertama Neera Azizi di tempat kerja barunya.

Personaliti positif dan mempunyai penampilan menarik membuatkan Neera dikagumi oleh pekerja di situ. Kami dapat membongkar minuman rahsia Neera yang membuatkan dia kekal bersemangat dan fokus dengan hanya satu cawan!  Kalau nak tahu apa rahsianya, jom kita tengok video ini.

Barulah bersemangat nak kerja kalau kita kekal bertenaga sepanjang hari macam ni!

Ubi berisi padat nutrisi hanya dengan NESTUM

Memperkenalkan NESTUM Purple Sweet Potato dan Taro ditambah dengan khasiat ubi yang sebenar. Dengan 30% kurang gula* dan tinggi dalam serat, NESTUM Purple Sweet Potato dan Taro adalah minimum yang enak dan mengenyangkan untuk hari yang lebih bersemangat.

Bukan tu saja, ia juga mengandungi antioksida secara semula jadi**! Fuhh, lain macam betul keluaran NESTUM terbaru ini. Memang sesuai untuk korang yang sibuk dengan tugas harian tapi mahu mengamalkan pemakanan secara sihat. Penyediaannya juga mudah dan cepat!

Paling penting, NESTUM Purple Sweet Potato dan Taro diiktiraf sebagai Healthier Choice Logo (HCL). HCL membantu pengguna mengenal pasti produk yang lebih sihat dalam kategori yang sama. 

Korang tunggu apa lagi tu? Jom dapatkan NESTUM Purple Sweet Potato dan Taro di pasaran berdekatan sekarang! 

*Berbanding dengan NESTUM 3in1 Original

**Ubi keledek ungu & keladi mengandungi antosianin, sejenis antioksida dalam tumbuhan berwarna ungu

SKIP THIS AD ×