berita

[VIDEO] Viral Seorang Nenda Beri Kejutan Kepada Keluarganya Kerana Tak Boleh Raya Bersama

May 6th, 2021 | by Abdul Muizz Mohd Tahir
Video Popular

Sejak pandemik melanda, ramai yang tak dapat balik kampung berjumpa dengan keluarga tersayang. Mujur zaman sekarang kita mempunyai teknologi untuk berhubung. Bayangkan kalau korang di era 80an, macam manalah kita nak berhubung dengan keluarga yang jauh.

Jarak bukanlah penghalang bagi Nenda untuk terus berhubung dengan keluarga. Dengan bantuan cucu kesayangannya, Nenda dapat menggunakan media sosial malah menjadi lebih advance siap buat vlog!

Sebagai tanda kasih sayang, Nenda memberi kejutan istimewa untuk anak dan cucunya. Kalau nak tahu apa kejutan dia mari kita tengok vlog Nenda ini!

Barulah syoknya raya ada Mister Potato Edisi Terhad!

Kurma & ubi keledek hanya dengan Mister Potato

Memperkenalkan Mister Potato Edisi Khas Ubi Keledek Perisa Kurma Manis tanpa pewarna tambahan. Campuran dua perisa unik ubi keledek dan kurma sempena edisi khas raya, memberikan rasa manis yang menarik. Korang memang kena cuba, bulan lain tak dapat tau!

Datang dalam dua saiz iaitu kanister biasa dan kanister gergasi yang pertama di Malaysia. Kalau korang nak tahu kanister gergasi ini boleh memuatkan dua kanister biasa Mister Potato, sangat sesuai kalau nak jadikan sebagai buah tangan masa musim perayaan.

Nak beli dekat mana? Kanister gergasi hanya boleh didapati eksklusif di Mydin dan Econsave saja dengan kuantiti dan masa yang terhad. Kalau yang normal Mister Potato Sweet Potato Kurma Manis 130g tu korang boleh nampak je dekat mana-mana.

Apa lagi, jom dapatkan Mister Potato Edisi Khas Keledek Ubi Perisa Kurma Manis, barulah rare raya korang!

SKIP THIS AD ×