
Gambar sekadar hiasan
Seorang wanita orang kelainan upaya (OKU) pembelajaran dipercayai telah dijadikan mangsa eksploitasi seks oleh ibu kandung dan bapa tirinya sendiri.
Artikel Berkaitan: Polis Berkas Seorang Lelaki Didakwa Cabul Wanita Di Dalam Tandas Masjid
Artikel Berkaitan: Atuk Tergamak Cabul Dua Gadis Bawah Umur, Cucu Sendiri Jadi Mangsa
Mangsa diselamatkan polis

Anggota polis Pulau Pinang telah berjaya menyelamatkan mangsa dalam satu serbuan menerusi Op Pintas di sebuah rumah di Desa Wawasan, Jalan Tembikai 2 di daerah Seberang Perai pada 15 Mac lalu.
Menurut penjelasan Timbalan Ketua Polis Pulau Pinang, Datuk Fisol Salleh, ibu dan bapa tiri mangsa berusia 20-an tersebut telah ditangkap dan disiasat mengikut Seksyen 14 Atipsom 2007.
Kedua-dua suspek telah dituduh di bawah Seksyen 14 Atipsom 2007 dan Seksyen 15 Atipsom yang dibaca bersama Seksyen 34 Kanun Keseksaan.
Beliau juga menyatakan bahawa operasi menyelamatkan wanita OKU pembelajaran tersebut adalah antara kejayaan pihak polis kontijen Pulau Pinang bagi suku tahun ini sejak Januari lalu.
Dalam pada itu, pihaknya juga berjaya memberkas seramai 16 orang lelaki dan empat orang wanita warga asing yang dipercayai diseludup masuk ke negara ini melalui jalan tidak sah.
Sumber: Kosmo





![[VIDEO] ‘Janji Tak Nak Kahwin Akhirnya Tewas Dengan Kapten’ – Ibu Sangka Hasrat Dr Fie Kembali Jadi Isteri Hanya Gurauan](https://asset.ohbulan.com/2026/11/IMG_2846.jpeg)
![[VIDEO] ‘Saya Tak Boleh Sambut Halloween Sebab Saya Islam, Nanti Dapat Dosa’ – Jebat Jayden](https://asset.ohbulan.com/2026/11/jebat-jauden2.jpg)
![[VIDEO] Dr Fie Sah Bergelar Isteri Kapten Amrul, Terima Mas Kahwin Satu Dinar Emas](https://asset.ohbulan.com/2026/11/IMG_2705.jpeg)
![[VIDEO] ‘Kena Jadi Baik & Ramah Sebab Mereka Datang Dari Jauh’ – Syed Saddiq Nasihat Ayden Santuni Masyarakat](https://asset.ohbulan.com/2026/11/IMG_2675.jpeg)