berita

Zul Huzaimy Bertunang Dengan Wanita Bernama Erna

December 15th, 2014 | by Noraniza
Isu & Kontroversi

Screen Shot 2014-12-15 at 12.28.16 PM

Setelah sekian lama memegang status duda, pelakon senior ini nampaknya sudah menemui cinta hati baru apabila dia dilihat telah mengikat tali pertunangan bersama wanita pilihannya.

Menerusi laman Instagram, pelakon itu juga diihat amat gembira apabila pertunangannya dengan wanita cantik bernama Erna itu direstui ibunya. Malah, putera tunggalnya, Awal Haziq pun dikatakan gembira apabila bakal menerima ibu baru.

Screen Shot 2014-12-15 at 12.29.31 PM

Alhamdulillah selesai sempurna semuanya. #majlis #tunang aku #zulhuzaimy dan dirinya yang tersayang @miszerna Terima kasih mak merestui diriku. Joy sayang mak.

Terima kasih puteraku Awal Haziq yang sangat gembira bila diriku sudah berpunya. Terima kasih pakjak, terima kasih uncle din, abg hatta, kak lin, terima kasih along, adik2ku ina, ayien, Iwan, Julia, seha, fidah, Aus, Noni, Pipi @dyayabesh, fatimah @iemamarzuki faqiha @velvettinta

Terima kasih buat sahabatku rizal @kuzuri82 @hafizmahmud76 dan isteri, Saiful dan isteri. Terima kasih kaum keluarga Terima kasih sayangku @miszerna menerima diriku. Jagalah dirimu di sana buat diriku di sini. Kasih dan sayangku moga ke akhirnya.

Terima kasih tak terhingga pada sekalian yang membantu buat mama Puan rokiah, uncle HMNor, Ila, cikgu lizawati (along) dan cikgu zainudin, busu sekeluarga, dato’ jasmay dan isteri serta keluarga @adrianajasmay @liyanajasmay buat allahyarham ayahanda Marzuki Yusie, moga ayah tenang dan bahagia di sisi Allah. Al-fatihah

Namun, di sebalik kegembiraan itu, ada juga berita yang kurang enak kami dengar. Ada sumber-sumber memberitahu bahawa wanita tersebut mula bercinta dengan Zul semasa dia masih lagi memegang title isteri orang.

Artikel Berkaitan: Sudah Lebih 3 Tahun Bercerai, Zul Huzaimy Kini Didakwa Bercinta Dengan Isteri Orang?

Malah, khabarnya Zul merupakan punca utama wanita tersebut bercerai dengan suaminya yang dikatakan terdiri daripada golongan atasan juga.

Adakah Zul akan menjawab spekulasi ini atau terus berdiam diri? Kita tunggu sajalah ye!

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×