berita

Saya Makwe Khairul – Baru Tingkatan 1 Sudah Berani Whatsapp Ibu Boyfriend.. Kelakar!

August 4th, 2017 | by Arini Saleh | 10 comments
76K
reads
6.8K
shares
Kini Trending

Zaman sekarang ini telefon bimbit sudah menjadi salah satu keperluan bagi seseorang tidak kira peringkat umur. Meskipun masih berada di bangku sekolah, kanak-kanak kadang kala lebih advance pengetahuannya dari golongan dewasa.

Jika digunakan dengan betul, telefon bimbit boleh menyenangkan urusan ibu bapa menjaga anak. Namun, jika tidak digunakan dengan betul jadi lah seperti kisah di bawah ini. Kelakar pun ada juga. Tingkatan satu dah berani whatsapp ibu boyfriend! Amboi kau dik!

Tingkatan satu dah berani whatsapp

‘Cepat sikit meminang’

sumber : @IzwanHs

10 Comments

  1. Momi says:

    Tazkirah anak laki dia dulu. Reply lebih2 kt budak ppuan tu pun takde maknanya sbb cara budak tu lain macam je. Abaikn. Anak laki awak kalo tak layan, tak jadi la gf bf

    • mak mak says:

      takkan dia nak tazkirah anak dia ..ambik video kasi ko tengok ..
      pandai2la dia ngan anak dia..

      • Momi says:

        Adoi..dh tazkirah anak laki dia? So Mesti budak laki tu dh sound awal2 gf dia suruh jgn pepandai watsap mk dia. Melainkn memang dak gegirl tu syok sendiri ngaku gf anak makcik tu. Kira dak laki tu innesen la. Haha

  2. Cheh says:

    Haiyaa..girls nowadays haa..trllu open.byk bc novel dan brangan.tah hape2.bdan bdak2 form1 above dah mcm mak org.

  3. budakgedik says:

    kalau aku lempang budak ni . aduhai.. baru umur berapa la dek non. panjang lagi perjalanan. dah pandai text ibu bf terus, apa gedik nau? gatal sangat ke kau? menyampah jugak budak sekarang ni. kalau dah bukan jodoh kau lagi 1 minit pun dah kena kebas dengan perempuan lain. alahai. nextttttt

  4. bob says:

    perempuan biasa laa…setia laa tu…tapi takut anak makcik ni ajer kecewakan adik…

  5. Eris says:

    Hahaha ?, macam2 budak zaman sekarang ni, belajar dulu we,perjuangan masih panjang..Zaman sekarang ni persaingan akademik tu penting, daripada bercinta..akan datang,company nak tengok akademik dan pengalaman kerja, bukanya pengalaman bercinta dari bangku sekolah..

  6. Fianza says:

    mak nye khairil ni ada dlm facebook sy. nama Sapiah Mamat..cantik akk ni..anak laki die msti hensem la tu haha.. sabor btul melayan bdk pompuan ni..kalau jd kt sy..sy kata oh yeke..meh la dtg bawak mak bapak kamu skali kalau nk kawen sgt.tgk brani ke x huhu

  7. Nowaday says:

    Background mak punye wasap pon manjakani. Yapeda