berita

Latest Posts

Gara-Gara Selipar Hilang, Jiran Sanggup Upah Orang Bunuh Anjing?

January 24th, 2019 | by Shafika
Kini Trending

Menerusi laman A Fortress Of Fur, seorang wanita kongsi kisah sedih seekor anjing diracun hidup-hidup menerusi laman A Fortress Of Fur. Tak cukup dengan itu, anjing itu juga dipukul sehingga mati. Pada awalnya, anjing itu hanya menumpang duduk di hadapan rumah mereka tanpa mengganggu.

Read More

Cara Berkesan Bersihkan Bontot Kuali Agar Kelihatan Baru, RM5 Je!

January 24th, 2019 | by Arini Saleh
Make-It-Senang

Perkakas dapur seperti periuk dan kuali kebiasaannya akan meninggalkan kesan hitam apabila kerap digunakan. Kesan tersebut diakui sukar dihilangkan jika tidak dibersihkan dengan segera.

Selain menggunakan sabun cuci pinggan dan bahan semulajadi, anda juga boleh sental menggunakan sabun cap Buruh. Hanya RM5, periuk dan kualiti anda akan kembali kelihatan baru.

Read More

Lelaki Potong, Salai Kemaluan Mangsa, ‘Jamu Selera’ Bersama, Ini Kisah Kanibal Mual Menggemparkan Dunia

January 24th, 2019 | by faris
Isu & Kontroversi

Nama Armin Meiwes mendapat perhatian dunia apabila juruteknik berasal dari Jerman itu dilaporkan membunuh dan memakan mangsa yang secara sukarela menyerah diri kepadanya.

Kerana tindakannya itu, Armin digelar Rotenburg Cannibal dan mendapat perhatian antarabangsa gara-gara kegilaannya untuk melempiaskan fantasi kanibal.

Read More

‘Rasa Nak Terbang Panjat Dinding..’ – Tubuh Diserang ‘Sesuatu’, Wanita Kongsi Pengalaman Disihir

January 24th, 2019 | by Shafika
Isu & Kontroversi

Walaupun zaman serba moden, masih ada yang sanggup menyekutukan Allah demi kepuasan nafsu sendiri. Seperti dikongsi wanita ini apabila dia menemui objek aneh ketika menyapu halaman rumah.

Paling menyeramkan apabila dia dapat merasakan ‘sesuatu’ menyerang tubuhnya hingga sanggup mencampak anak sendiri.

Read More

‘Saya Memang On Off Bertudung…’ – Ernisha Akui Iman Goyang, Ragui Keputusan Berhijab

January 24th, 2019 | by Arini Saleh
Isu & Kontroversi


Nama Erni Nurshahira mula menjadi bualan ramai selepas videonya berhibur bersama dua lagi bekas Dewi Remaja tersebar. Ramai yang terkejut melihat ‘aksi’ tambahan pula Erni dikenali dengan imej bertudung.

Menerusi Astro Awani, Erni memberitahu kontroversi kelab malam bukanlah alasan untuknya membuka tudung. Dia mengakui sebelum ini dia memang on and off.

Read More

BABE HACK | Jelly Mandian Super Senang Dan Murah Dekat Rumah Je!

January 24th, 2019 | by Khristabelle
Kini Trendy

Tahu tak bila travel, shower jelly ni paling senang nak bawak. Boleh jimat space, takyah nak bawak botol banyak-banyak.

Sebenarnya nak buat sabun mandian jelly ni senang je! Sis dah cuba buat jelly mandian sendiri kat rumah, menjadi lah you girls. Sekarang korang pun boleh buat sendiri dengan resepi sis Katy.

Read More

Top Posts This Week

Shout Out!