berita

[ 3 HARI SAHAJA] Promosi Last Unit Clearance! Diskaun Sehingga 60% Hanya Di Senheng Dari 11-13 Nov 2016!

November 10th, 2016 | by Noraniza
Shout Out!

last-unit-clearance-enlarge

Dari tv, peti sejuk, mesin basuh, penghawa dingin sehinggalah ke telefon bimbit, segalanya anda boleh dapatkan di Senheng.

Kini mereka mengadakan jualan clearance untuk tahun 2016! Yahooooo~

Jangan terlepas untuk grab special promo dari Senheng. Boleh lah gantikan semua barangan rumah uols dengan yang baru sempena tahun baru 2017 nanti. Hehe

[ 11-13 Nov] Promosi hebat di semua showroom Senheng! Diskaun sehingga 60%!

large

Promosi ini akan bermula pada 11hb sehingga 13hb November 2016! 3 hari aja untuk grab promo gempak ni. Haaa mark down your calendar now!!

Mana tahu uols nak TV yang baru ke sebab TV dekat rumah tak cukup besar lagi, anak-anak makin bertambah so kena tolerate dengan dorang bila dorang nak tengok kartun, drama dan sebagainya. Baik beli extra dari bergaduh, ye dok? Huhu

Harga yang rendah dan menarik untuk semua jenis barangan

ezgif-com-optimize-1

Digital Gadget:

–          Branded Smartphone from RM 400

–          Branded Smartwatch from RM 900

–          Branded Notebook from RM 700

TV & Audio:

–          Branded 40” LED TV from RM 740

–          Branded 55” Smart LED TV from RM 2400

–          Branded 65” UHD TV from RM 5000

–          Branded Portable Speaker from RM 80

Kitchen Appliances:

–          Branded Rice Cooker from RM 60

Home Appliances:

–          Branded Air conditioner from RM 600

–          Branded Side by Side Fridge from RM 2000

–          Branded Top Load Washer from RM 600

–          Branded Vacuum Cleaner from RM 100

Promosi diseluruh negara termasuk Sabah & Sarawak. Yay!

giphy-2

Yang bukan duduk di KL tu enggak mengapaaaa..

Semua boleh settle. Senheng juga menawarkan promosi ini untuk seluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak. So jangan risau bah, uols pun boleh shopping barangan baru untuk rumah. Hehe..

Apa yang ditawarkan untuk jualan clearance kali ni? Mhmmmmm..

home-appliance1

Meh admin nak bagi tahu. Kali ni promosi yang ditawarkan memang berbaloi tau! Diskaun sehingga 60% untuk barangan tertentu, lepas tu ada setahun warranty lagi.

Apa yang bestnya, Senheng juga menawarkan 0% interest sehingga 36 bulan. Uols juga boleh dapatkan pelbagai jenis voucher bila dah membeli di Senheng melebihi RM 999. So.. surprise!! Hehehe

Bila uols beli barang melebihi RM 500, dapat Nationwide Delivery ke rumah pulak tu. Haa senang kan bila berbelanja bersama Senheng ni?

Kemudahan yang diberikan bila berbelanja bersama Senheng. Bestnya!

giphy-3

One-To-One Replacement

Extra setahun jaminan

Nationwide Delivery

Zero interest

Terms and Conditions apply

Apa tunggu lagggggi?! Jangan terlepas okeh!

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)