berita

4 Tawaran Hebat Ni Korang Akan Dapat Kalau Pergi Guardian Sempena Ulang Tahun Ke-51 Mereka

October 23rd, 2018 | by Epul
Kini Trending

Siapa kat sini tak pernah dapat surprise seumur hidup korang? Jangan bersedih! Sebab apa, Guardian Malaysia ada banyak surprise untuk pelanggan-pelanggan setia mereka sempena Ulang Tahun Ke-51!

Kalau korang nak tau, sempena Ulang Tahun Ke-51 Guardian Malaysia ni, banyak jenama produk dijual pada harga lebih murah dari biasa. Jadi, pelanggan-pelanggan Guardian Malaysia dapat menikmati lebih penjimatan!

Korang nak tau apa antara tawaran dari Guardian Malaysia sempena Ulang Tahun Ke-51 mereka?

1. Potongan harga 51% untuk produk kedua dengan tawaran Mix & Match

Sepanjang sambutan Ulang Tahun Ke-51 Guardian Malaysia, korang boleh dapat potongan harga sebanyak 51% untuk setiap pembelian barang kedua dengan tawaran ‘Mix & Match‘ ni.

Ada lebih 1,000 jenis produk dari pelbagai jenama popular. Pilih dua produk dari 1,000 jenama tu, item kedua korang bayar separuh harga je! Banyaknya penjimatan kat situ!

Nak tengok apa lagi produk yang korang boleh beli dengan tawaran ‘Mix & Match‘ ni? Klik SINI

Untuk terma dan syarat promosi ‘Mix & Match‘, klik SINI

2. Baucar RM30 kalau korang beli produk kosmetik & wangian di Beauty Fair

Sepanjang sambutan Ulang Tahun Ke-51 Guardian Malaysia ni jugak, diorang ada bukak Beauty Fair di semua cawangan Guardian seluruh Malaysia. Beli apa-apa produk kosmetik dan wangian bernilai RM120 ke atas dalam satu resit, korang layak dapat baucar RM30 tau!

Masa ni korang boleh beli hadiah untuk yang tersayang sama ada untuk hari lahir, sebagai tanda penghargaan dan kegunaan sendiri dengan lebih penjimatan!

Apa lagi produk kosmetik dan wangian yang korang boleh beli untuk dapatkan baucar RM30 tu? Klik SINI

3. Hadiah misteri mungkin jadi milik korang kalau berbelanja RM51 dan ke atas

Bagi menghangatkan lagi sambutan Ulang Tahun Ke-51 Guardian Malaysia, pelanggan pertama yang berbelanja RM51 dan ke atas di kedai terpilih akan menerima hadiah misteri!

Setiap hari akan ada satu pemenang terpilih dengan jumlah 51 hadiah misteri secara keseluruhannya. Nama-nama pemenang tu semua akan diumumkan setiap hari Khamis di laman Facebook Guardian Malaysia.

Korang cuba klik SINI untuk tengok pemenang-pemenang bertuah setakat ni…

Taknak jadi macam diorang jugak ke? Jadi, stay tuned nama-nama pemenang tu okay! Mana tahu korang bertuah kan?

4. Beli produk penjagaan kesihatan, Smart Band Health Tracker mungkin jadi milik korang!

Buat korang yang sangat teliti tentang tahap kesihatan masing-masing, ini adalah rezeki… Jom beli produk penjagaan kesihatan sempena Ulang Tahun Ke-51 kat Guardian Malaysia!

Sebab apa, dengan setiap pembelian berjumlah RM250 ke atas di kedai Guardian terpilih, korang layak dapat Smart Band Health Tracker bernilai RM99 secara PERCUMA tau! Boleh pantau aktiviti kecergasan harian korang lepas ni!

Banyak lagi tau produk penjagaan kesihatan korang boleh beli untuk dapatkan Smart Band Health Tracker ni secara PERCUMA! Senarai penuh barang kat SINI

Jadi, tunggu apa lagi? Jom ke Guardian Malaysia yang terdekat untuk nikmati semua tawaran sempena Ulang Tahun Ke-51 mereka ni!

Untuk maklumat lanjut mengenai sambutan Ulang Tahun Ke-51 Guardian Malaysia, layari www.guardian.com.my dan follow laman Facebook Guardian Malaysia untuk promosi terkini okay!

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×