berita

Acah Influencer Je! – Join Peraduan Daripada Senheng & Berpeluang Menang Banyak Hadiah Best!

December 19th, 2019 | by Mastura
Sponsored Post

Untungla insta-famous boleh promote macam-macam siap dapat barang free lagi!

Korang perasan tak, kebanyakkan individu yang selalu promote produk atau barang kat platform media sosial mesti individu yang popular, cantik dan ada ramai followers. Mereka ni selalunya kita panggil key opinion leader (KOL) sebab boleh influence orang lain untuk buat sesuatu.

Haa.. Korang kalau nak merasa jadi KOL tu, boleh sertai peraduan yang dianjurkan Senheng sempena New Year Seasonal Wonders. Korang cuma perlu promote produk yang dibeli daripada Senheng mengikut cara korang sendiri, acah-acah macam korang KOL dan yang bestnya hadiah menarik mungkin jadi milik korang!

Rebut peluang menang percutian ke Bangkok

Inilah masa korang untuk bersinar seperti bintang. Sertai contest Senheng sempena New Year Seasonal Wonders dan korang boleh menang percutian eksklusif ke Bangkok selama 5 hari 4 malam. Ada 20 tempat untuk direbut dan caranya mudah sangat!

  1. Daftar sebagai ahli PlusOne & berbelanja di Senheng
  2. Rakamkan video produk yang korang beli (tiada minimum pembelian)
  3. Kongsikan video korang di Facebook dengan #SenhengKOC #IWantRed99 (pastikan post dalam tetapan public)
  4. Nantikan pengumuman pemenang daripada Senheng!

Diskaun sehingga 50% bila berbelanja di Senheng!

Sempena New Year Seasonal Wonders, Senheng ada tawarkan diskaun untuk perkakasan elektrik sehingga 50% di lawan web mereka tau! Perkakasan elektrik yang ditawarkan semuanya berjenama dengan kualiti terbaik. Tapi semua ni sementara stok masih ada je tau.

Rugi kalau korang tak beli sekarang!

Berbelanja & dapatkan rebat EZ Kredit sehingga 40%

Untuk korang yang tak tahu, rebat EZ Kredit ialah program keahlian eksklusif Senheng yang dikenali sebagai PlusOne. Melalui program ni, ahli PlusOne boleh kumpul mata daripada pembelian produk terpilih. Kredit EZ yang terkumpul kemudiannya boleh digunakan untuk menebus produk elektrik dari mana-mana bilik pameran Senheng

Sempena New Year Seasonal Wonders, korang boleh dapat rebat EZ Kredit sehingga 40% dan dapat free gift juga bila berbelanja minimum RM2,000 di Senheng. Syoknya!

10 iPhone 11 Pro untuk korang rebut. Wow!

Nak berbelanja tapi ada kekangan kewangan? Jangan risau! Korang boleh je berbelanja dengan AEON Credit. Pelan ni menawarkan ansuran bulanan dengan kadar faedah serendah 0% tau.

Kalau korang berbelanja dengan AEON Credit Easy Payment sempena New Year Seasonal Wonders, korang berpeluang memenangi iPhone 11 Pro. Bukan 1 tapi ada 10 iPhone untuk korang rebut. Cara nak menang pun senang je wei.

  1. Beli barangan di Senheng dengan AEON Credit Easy Payment (minimum RM1,000)
  2. Isi borang peraduan atas talian melalui aplikasi Senheng
  3. Rebut peluang menang iPhone 11 Pro!

Tunggu apa lagi? Jom berbelanja di Senheng untuk rebut banyak hadiah gempak!

Bukan biasa-biasa hadiah yang Senheng tawarkan sempena New Year Seasonal Wonders ni. Peraduan ni akan berlangsung mulai 1 Disember 2019 hingga 29 Februari 2020. Sementara ada masa ni, jomlah cepat-cepat berbelanja di Senheng.

Mungkin korang pemenang bertuah untuk menang pakej percutian eksklusif ke Bangkok. Kalau korang nak tau lebih lanjut tentang peraduan ni dan tawaran hebat Senheng, layari laman web Senheng sekarang!

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×