berita

Album “Pilihan Hari Raya” Bangkitkan Nostalgia

August 13th, 2012 | by Ai
Kini Trending

Jangan biarkan bahang pilihan raya yang semakin hampir ini mematikan semangat raya anda! Lupakan segala sengketa sesama ‘bangsa dan agama’ dan sambutlah Aidilfitri kali ini dengan penuh kemeriahan bersama! Khas daripada Warner Music Malaysia, terimalah sebuah album kompilasi yang bakal menceriakan raya anda!

“Pilihan Hari Raya” memuatkan sebanyak 23 buah lagu raya oleh barisan artis popular lama dan baru tanah air. Antara lagu-lagu raya terbaik pilihan sepanjang zaman adalah Selamat Hari Raya dendangan Saloma, juga Salam Aidilfitri, sebuah lagu yang dipopularkan oleh Jamal Abdillah. Tidak lupa juga Dari Jauh Kupohon Maaf oleh Sudirman, lagu kegemaran ramai Dendang Perantau oleh P.Ramlee, Tangan Kuhulur Maaf Kupohon oleh Al Mizan, serta banyak lagi lagu yang tidak kurang hebatnya.

Tidak lengkap sambutan Hari Raya tanpa kehadiran lagu baru. Bagi memperkayakan khazanah sebuah lagu baru bertajuk Kemaafan Lebaran yang menampilkan Firdaus berkolaborasi dengan Faris (Awanband) dan Youk (Bunkface). Sebagai sebuah lagu rancak dengan ‘mood’ pop, lagu ini berinspirasikan elemen moden, sekaligus menyumbang kesegaran pada koleksi lagu-lagu raya yang sedia ada. Sebuah kolaborasi sulung kumpulan Firdaus dengan anggota Awanband dan Bunkface, Kemaafan Lebaran tentunya menjanjikan sesuatu yang berlainan.

Album ini turut memuatkan sebuah lagu mix oleh Dj Dave, bertajuk Menjelang Hari Raya. Nada dering lagu ini boleh didapati secara ekslusif oleh pengguna Celcom dengan hanya mendail *888*164166# dan tekan call/send, ataupun dengan melayari http://www.thecube.my .

Meriahkan Aidilfitri anda dengan album kompilasi terbaru oleh Warner Music Malaysia ini yang boleh didapati dengan harga hanya RM20.90!

SKIP THIS AD ×