berita

‘Kalau Buat Bacaan Quran Dekat Rumah, Dia Panas’ – Alyah Mengamuk Di IG Tokram?

November 20th, 2018 | by faris
Kini Trending

Bagi penonton setia Gegar Vaganza sudah tentunya terbiasa dengan guraun kasar hosnya Jihan Muse dan Nabil Ahmad dengan juri tetap, Dato’ Ramli MS. Setiap minggu ada sahaja benda yang ‘dibahan’ Jihan dan Nabil sehingga membuatkan penonton tidak kering gusi dibuatnya.

Sempena ulang tahun kelahiran Ramli baru-baru ini, pasangan hos itu dilihat mempunyai cara tersendiri untuk mengucapkannya. Namun, komen isteri Ramli, penyanyi Alyah menimbulkan tanda tanya buat netizen.

Ada ke orang wish birthday macam ni?

Dalam video dimuatnaik Ramli yang mesra dipanggil Tokram itu, Jihan dan Nabil secara berseloroh seperti ‘menyembahnya’ sambil diselangi dengan gelak ketawa.

Alyah komen

Apa yang menarik perhatian adalah komen ditinggalkan isteri Ramli, Alyah yang mengatakan sambutan hari jadi sebegitulah yang disukai oleh suaminya itu. Tambah Alyah, jika diadakan acara bacaan Quran di rumah, Ramli ‘panas’ dan akan keluar dari rumah.

Sambutan penuh kegedikan

Isteri wajib pertahankan aib suami

Seorang netizen masuk meninggalkan komen Alyah tidak sepatutnya membuat kenyataan mengaibkan suami sebegitu walaupun hanya gurauan. Penyanyi itu kemudiannya meminta individu berkenaan tidak masuk campur.

Stop texting my name or I will sue you

Muatnaik IG story

Penyanyi Jutaan Purnama itu juga ada memuatnaik Instagram story yang memberi bayangan sedang mengalami emosi yang tidak stabil. Dia turut meminta supaya tidak dinasihati oleh sesiapa yang tidak pernah melalui kehidupannya.

Sumber: AlyahRamli MS

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×