berita

Apabila Tembelang Pelakon Pecah!

May 22nd, 2012 | by M
Isu & Kontroversi

Tergelak saya apabila membaca kenyataan seorang artis ini yang mengaitkan dirinya pernah bercinta dengan seorang wartawan hiburan demi mengejar populariti murahan. Tak perlu saya sebut namanya, tekalah sendiri.

Kenyataan artis ini seperti yang dipaparkan dalam sebuah portal & blog hiburan telah ditarik balik serta-merta ekoran tembelangnya sudah pecah! Bukan apa, dunia wartawan ini pusing-pusing tetap jumpa orang yang sama juga. Jadi, apabila rakan-rakan media cuba mendapatkan kesahihan daripada wartawan tersebut, maka terbuka ceritanya yang sebenar.

Seingat saya, dia dulu sudah heboh dengan foto serta video kontroversi itu. Ala, takkan anda tak ingat pula kan? Sekarang, entah apa lagi usaha artis ini yang sememangnya tak laku di pasaran, cuba mendapatkan publisiti demi publisiti.

Barangkali, artis ini psiko sangat nak popular. Hurm, suka hati lah dik, asalkan awak bahagia. Kami di sini tumpang gembira sambil gelak berdekah-dekah!

The following two tabs change content below.

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

SKIP THIS AD ×