berita

Astro B.yond IPTV-Maxis Gabungan Terbaik Menonton TV & Melayari Internet

May 13th, 2013 | by Ai
Make-It-Senang

Screen Shot 2013-05-13 at 12.05.29 PM

Selepas Astro On-The-Go berjaya meraih sambutan hangat daripada pelanggan yang inginkan fleksibiliti bagi menonton rancangan kegemaran, Astro kali ini memperkenalkan produk terulung dengan kerjasama Maxis dikenali sebagai Astro B.yond IPTV.

Untuk pengetahuan umum, Astro B.yond IPTV ini membolehkan pelanggan menikmati nilai terhebat dalam hiburan dengan menggunakan rangkaian tanpa wayar dan gentian berkelajuan tinggi pada bila-bila masa, di mana jua dan pada sebarang alat peranti.

Bukan itu sahaja, melalui produk terbaru ini juga, pelanggan berupaya menikmati Astro TV, jalur lebar berkelajuan tinggi dan perkhidmatan ‘home voice’ terbaik! Hebat kan?

Objektif utama penghasilan Astro B.yond IPTV dengan Maxis ini adalah untuk membolehkan para pelanggan menikmati pengalaman menonton yang berbeza dengan menyediakan pilihan meluas dalam kandungan dan jalur lebar berkelajuan tinggi serta nilai saranan terbaik.

Screen Shot 2013-05-13 at 12.05.19 PM

Selain daripada itu, kelajuan berganda yang ditawarkan Astro dan Maxis dapat memberi pengalaman membeli belah dalam talian, memuat turun fail dengan pantas dan menikmati pelbagai permainan dalam talian tanpa gangguan.

Jika anda merupakan pelanggan Astro yang sedia ada, anda boleh memilih perkhidmatan jalur lebar dengan kelajuan 10, 20 atau 30Mbps dan menikmati penjimatan dari RM53.30 sebulan, atau memilih dari salah satu pakej Astro B.yond IPTV-Maxis sama ada ValuePack atau SuperPack dengan kelajuan jalur lebar pilihan anda yang membenarkan anda menikmati penjimatan sehingga RM3,000 dalam tempoh 2 tahun.

Bagi yang berminat untuk melanggan, anda boleh layari laman web rasmi Astro atau Maxis untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai pakej Astro B.yond IPTV-Maxis yang ditawarkan serta tawaran-tawaran lain yang lebih menarik.

Screen Shot 2013-05-13 at 12.06.10 PM

SKIP THIS AD ×