berita

Asyik Ulang Kesalahan Sama, Netizen Minta PU Riz Tegur Isteri ‘Kena Tegas Sikit’

May 4th, 2021 | by Shahira
Kini Trending

Seperti yang kita sedia maklum, sebelum ini, pengacara dan usahawan terkenal iaitu Noor Neelofa dan suami, Haris Ismail telah dikenakan kompaun kerana melanggar Prosedur Operasi Standard (SOP) ketika menganjurkan majlis perkahwinan dan menyalahgunakan permit rentas negeri di Langkawi.

Artikel Berkaitan: Polis Sahkan Neelofa & Suami Ke Langkawi Atas Urusan Kerja, Bukan Honeymoon

Artikel Berkaitan: Ingkar SOP Majlis Pernikahan, Neelofa & Keluarga Dikenakan Kompaun RM60k

Artikel Berkaitan: Isu Rentas Negeri Beli Karpet, Sekali Lagi Polis Panggil Neelofa

Nama pasangan selebriti ini sekali lagi menjadi bualan hangat netizen selepas mereka didakwa merentas negeri untuk membeli karpet.

Netizen dakwa PU Riz tak tegur isteri?

Difahamkan, isu tersebut mula menjadi bualan selepas Neelofa memuat naik video di IG Story menunjukkan dia dan suami berada di sebuah kedai karpet yang dipercayai terletak di Nilai 3, Negeri Sembilan. Dalam video tersebut juga memaparkan seorang pekerja sedang mempromosikan kedai karpet mereka.

Hal ini secara tidak langsung menimbulkan rasa kurang senang dalam kalangan netizen. Malah, mereka juga tertanya-tanya adakah Neelofa tidak serik sedangkan dia baru sahaja dikenakan kompaun atas kesalahan menggunakan kebenaran merentas negeri. Tidak terhenti di situ, ada dalam kalangan mereka turut mengkritik suami Neelofa iaitu PU Riz  tidak menjalankan peranannya sebagai seorang suami. Mereka turut mengecam PU Riz dengan menuduhnya tidak tahu mendidik dan menegur isterinya meskipun wanita itu sudah berulang kali melakukan kesalahan yang sama.

‘Besar dugaan PU Riz’

Sumber: Twitter

SKIP THIS AD ×