berita

Baca & Menangi Beg Tangan Coach!

July 15th, 2013 | by Ai
Make-It-Senang

Screen Shot 2013-07-10 at 11.21.31 AM

Berita baik untuk anda! Bukan setakat diskaun sehingga 50 peratus, tapi anda turut berpeluang memenangi sebuah beg tangan jenama Coach untuk raya yang bakal tiba dari Reebonz.com.my.

Ya, Reebonz memberikan anda peluang untuk memiliki beg tangan berjenama dengan potongan harga yang tinggi. Promosi diskaun ini diadakan sempena bulan Ramadhan mulai 9 hingga 31 Julai 2013.

Percaya tak? Tak perlu tanya kerana anda boleh pergi sendiri ke stor Reebonz Space yang terletak di Menara BRDB, Jalan Maarof.

Bagi menikmati promosi diskaun dari Reebonz, anda harus mendaftar sebagai ahli Reebonz terlebih dahulu secara percuma dan membuat pembelian di stor mereka.

Reebonz SPACE

Stor Reebonz Space dengan produk berjenama

Antara beg-beg tangan berjenama termasuk Prada, Burberry, Coach, Chloe, Givenchy dan lain-lain. Anda pasti tak mahu terlepas peluang ini kan? Bayangkan beg tangan berjenama, tetapi anda berjaya beli dengan separuh harga? Pasti jiran sebelah tak tahan melihat koleksi beg tangan anda nanti.

Sempena bulan Ramadhan ini, setiap ringgit yang anda belanjakan akan ditukar kepada 1 point dan ianya juga boleh digunakan sebagai kredit shopping anda. Inilah yang dikatakan, ‘give and take’, sudah beli, diberi lagi kredit. Untung kan?

Daftar & Menang

Jadi, apa tunggu lagi, cepat daftar sebagai ahli Reebonz dan dapatkan kredit raya bernilai RM78 serta berpeluang memenangi sebuah beg tangan jenama Coach daripada Reebonz.com.my. Peraduan akan berakhir pada 29 Julai 2013.

Reebonz Space terletak di Level 3A, Menara BRDB No. 285 Jalan Maarof, Bukit Bandaraya, 59000 Kuala Lumpur. Anda boleh hubungi Reebonz Space di talian 03-22021393.

SKIP THIS AD ×