berita

Bahagia Tengok Adam Sambut Hari Lahir Fiza Pertama Kali Sebagai Suami Isteri. So Sweet!

August 19th, 2014 | by Ai
Lensa Insta

adamfiza14

Tak ada apa yang lebih membahagiakan selain melihat orang yang kita sayang tersenyum bahagia. Betul tak? Suka betul kami melihat kebahagiaan pasangan Adam dan Fiza ni.

Mana taknya, setiap foto yang dimuat naik oleh Fiza di laman Instagram miliknya nampak sweet je dimata kami. Bahagia bebenor nampaknya. Mungkin hikmah disebalik ujian yang mereka tempuhi sebelum ini.

Terbaru, Adam telah menyambut hari lahir isteri kesayangannya itu bersama anak-anak di restoran Arab tau! Lebih istimewa, rakan-rakan Fiza pun dijemput untuk memeriahkan lagi sambutan tersebut.

Screen Shot 2014-08-19 at 1.06.45 PM

Screen Shot 2014-08-19 at 1.07.20 PM

Sebagai isteri, dah tentulah Fiza terharu kan? Kami pun turut terharu dan bersyukur dengan kebahagiaan yang dikurniakan kepada pasangan ini.

Peminat pun nampaknya seronok melihat keluarga bahagia ini. Malah, ada yang turut mendoakan mereka mendapat cahaya mata secepat mungkin tau!

Apapun, kami doakan yang terbaik buat Fiza dan Adam. Semoga dikurniakan rezeki dan cahaya mata yang comel-comel lepas ni ya. Jm tengok foto sambutan hari lahir Fiza nak? Layan~

Kredit Foto : Instagram Fiza Halim

SKIP THIS AD ×