berita

Baru 4 Bulan Kahwin, Priyanka Chopra & Nick Jonas Ingin Berpisah?

April 1st, 2019 | by Ai
Isu & Kontroversi

Setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga pastinya mahukan hubungan kekal selama-lamanya. Namun, dek kerana adanya pelbagai halangan dan rintangan yang perlu dilalui, ianya mampu membuatkan sesetengah pasangan berpisah.

Mungkin itu yang dilalui oleh rumah tangga pasangan popular Priyanka Chopra dan penyanyi Nick Jonas yang baharu sahaja berkahwin empat bulan lalu dikatakan sedang bergolak. Malah, mereka juga didakwa sudah bersedia untuk bercerai.

Bersedia nak cerai

Menurut laporan daripada OK! Magazine, pasangan romantis ini  sudah bersedia untuk bercerai kerana sudah tiada lagi perasaan cinta di antara mereka. 

Mereka bergaduh tentang semua perkara… Nick dan Priyanka sebenarnya terburu-buru apabila mereka berkahwin dan mereka kini dalam keadaan tidak keruan.

Selain itu, Priyanka dikatakan bersikap mengawal suaminya dan mereka sering bertengkar. 

Sebelum ini Nick hanya nampak sifat isterinya yang lemah lembut namun selepas berkahwin baru dia nampak sikap baran dan mengawal isterinya. Ia satu kejutan buat Nick yang tidak disedarinya sebelum ini.

Keluarga rayu supaya berpisah

Menurut laporan lagi, keluarga Nick yang mengetahui pergolakan rumah tangga mereka telah merayu agar Nick menamatkan hubungannya dengan Priyanka kerana merasakan pelakon Bollywood itu seorang yang keanak-anakan.

“Mereka ingat Priyanka seorang wanita matang dan sudah bersedia untuk memulakan sebuah keluarga serta mendapat cahaya mata namun kini mereka merasakan dia seperti seorang remaja yang masih mahu berparti,” katanya lagi.

Namun, bila lihat update terbaharu di Instagram mereka, nampak macam tiada apa-apa masalah. Malah, pasangan romantis ini sedang menikmati hari mereka bersama di Miami.

Pasangan ini telah mengikat tali pertunangan pada Julai tahun lalu selepas dua bulan bercinta dan berkahwin pada 1 Disember lepas. 

Sumber: Indian Today

SKIP THIS AD ×