berita

Belum Mahu Balik Malaysia, Juliana Evans Sambung Pengajian Di LA Pula

July 1st, 2014 | by Ai
Lensa Insta

juliana evans

Korang semua mesti dah tahu mengenai pelakon cantik manis, Juliana Evans yang sudahpun berjaya menamatkan pengajiannya di Western Michigan University beberapa bulan lalu kan?

Artikel Berkaitan: Gagal Banyak Kali & Ambil 6 Tahun Untuk Tamat Pengajian Di Amerika – Juliana Evans

Sejak daripada itu, kami ternanti-nanti juga kepulangan Juliana ke Malaysia, tetapi nampaknya gadis kacukan Melayu-Inggeris ini memilih untuk menghabiskan masanya di Michigan bersama keluarga dan rakan-rakan.

Tup tup kami dapat tahu rupa-rupanya Juliana bakal menyambung pengajiannya di New York Film Academy. Wah, gigih sungguh si cantik ini. Tahniah!

Screen Shot 2014-07-01 at 10.51.53 AM

Screen Shot 2014-07-01 at 10.52.11 AM

Menerusi laman Instagram milik Juliana, dia telah memuat naik sekeping foto yang menyatakan dia telah diterima untuk menyambung pengajian.

Namun, kalau tengok tarikh pada surat tersebut, Juliana menerima tawaran tersebut pada bulan Februari lalu. Maknanya, gadis ini memang nak terus sambung belajarlah kan? Patutlah tak pulang ke Malaysia.

Apapun, tahniah kami ucapkan kepada Juliana. Ini baru dimakan beauty with brain. Hehe. Apapun, kami doakan Juliana akan cepat-cepat habis study dan kembali berbakti pada insudtri perfileman tanah air.

SKIP THIS AD ×