berita

Bila Non-Malay Tengok Iklan Raya Legend.. Nangis Beb!

May 22nd, 2020 | by Azizi Rahman
Kini Trending

Feeling raya kali ini semestinya tak sama seperti tahun-tahun sebelumnya, kebiasaannya bila tibanya bulan Ramadhan kita akan disajikan dengan pelbagai iklan raya dari lah mood sedih ke happy.

Tetapi tahun ini, iklan raya ada tetapi ‘limited’ dari segi content. Jadi, nak dapatkan mood tu balik, terpaksa la tengok balik iklan raya lama di YouTube.

Non-Malay Tengok Iklan Raya Legeng

Jadi kali ini, kami ajak rakan-rakan non malay kami, Jam dan Gowri untuk lihat iklan-iklan raya yang menjadi ingatan ramai. Video number 2 kalau tengok sampai sekarang pun keluar air mata.

Kalau korang nak tengok banyak lagi video-video best, anda boleh ke YouTube ohbulanofficial. Oh ya, jangan lupa tekan butang subscribe dan notifikasi untuk tahu video terbaru dari OHBULAN!

The following two tabs change content below.

Azizi Rahman

Content Champion at Rev Asia Berhad
Semoga dunia kembali pulih!

×