berita

‘Boleh Pergi Jauh Ni, Jauh Ke Alam Barzakh’ – Cover Di Matamu Nazim Othman Pula Dikritik Hebat

April 5th, 2018 | by faris
Kini Trending

Single Sufian Suhaimi, Di Matamu mendapat sambutan menggalakkan dengan meraih jutaan tontonan dalam masa beberapa hari dilancarkan di Youtube. Populariti lagu ini membuatkan ramai yang menyanyikan semula lagu berkenaan dengan versi mereka sendiri.

Tidak ketinggalan adalah Nazim Othman yang berduet dengan Fatin Afeefah. Video cover mereka mendapat perhatian netizen yang memuji suara Fatin, akan tetapi lain pula ceritanya dengan Nazim.

Dapat lebih 200 ribu tontonan tapi…

Video berkenaan hanya berdurasi 1 minit 42 saat dan berkemungkinan hanyalah video teaser dan akan mempunyai versi penuh sedikit masa lagi. Walaupun begitu, netizen tetap mempunyai pandangan mereka sendiri mengenai nyanyian Nazim.

Bajet je. Dengan mekap la, nangis la

Ramai yang mengkritik penampilan Nazim yang dilihat mengenakan mekap dalam video itu. Menurut mereka, mekap yang dikenakan aktor itu berlebih-lebihan sehingga pakai highlighter!

Sape bagitau dia boleh menyanyi

Takyah la nyanyi tak malu ke

Ada juga pengguna media sosial yang mencadangkan Nazim untuk hanya fokus kepada lakonan kerana walaupun dia berusaha untuk menyanyi, tahapnya masih di takuk lama.

Berhenti menyanyi please

Nyanyi tapi taknak buka mulut

Sumber: Fatin Afeefa

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×