berita

Breeze Kini Dengan 3 Kali Kuasa Dalam 1 Kapsul. Cuci, Sanitasi & Melembut, Power Betul!

October 8th, 2021 | by Noraniza
Kini Trending

Pelancaran pencuci terbaru dari Breeze akan membuat pagi korang lebih mudah dan menjadikan pakaian yang bersih, lebih lembut, dan harum!

Memperkenalkan Breeze 3 Kali Kuasa Dalam 1 Kapsul baharu yang akan memberikan pengalaman terbaik dan memudahkan aktiviti mencuci pakaian. Confirm takkan tukar lain!


Teknologi Kapsul 3 Dalam 1 (Mencuci, Mensanitasi, Melembut) membantu:
• Menanggalkan 99 kotoran degil
• 99.9% anti-bakteria & anti-debu
• Menyegarkan & melembutkan pakaian anda

Dengan Kapsul Breeze 3 Dalam 1, tiada lagi masalah tertumpah pencuci ataupun kesukaran untuk menyukat pencuci dan pelembut kerana cecair telah disukat dalam dos mengikut keperluan pembersihan pakaian yang harum. Tidak perlu menuang atau menyukat, kapsul ini adalah penyelesaian sangat mudah untuk kegunaan semua.

Setiap kapsul dilengkapi dengan formula yang sangat pekat dan mempunyai enzim semula jadi untuk memberikan kuasa pembersihan yang tinggi berbanding pencuci cecair. Kapsul Breeze 3 Dalam 1 menjanjikan cucian pakaian yang lebih bersih, harum dan lembut.

Kapsul Breeze 3 Dalam 1 sesuai untuk penggunaan mesin basuh muatan atas dan muatan depan. Kapsul Breeze tidak mengandungi kilauan optikal dan terdapat 3 jenis wangian iaitu Sakura Blossom, Fresh Lavender dan Fresh Eucalyptus. Satu kapsul disyorkan untuk pakaian seberat 5-7kg dan dua kapsul digalakkan untuk bau wangian lebih harum.

Cara Penggunaan
Hanya masukkan satu kapsul ke dalam mesin basuh kosong, isikan pakaian, dan pilihkan mod cucian mesin basuh. Kemudian biarkan mesin basuh dengan Kapsul Breeze 3 Dalam 1 untuk melakukan kerjanya sehingga selesai dicuci. Dengan ini, korang mempunyai lebih banyak masa untuk bersantai.

Dapatkan kapsul magik ini di Shopee, Lazada atau Giant dan kongsikan pengalaman korang kepada kami!

Shopee: https://shopee.com.my/unilevermy
Lazada: https://www.lazada.com.my/i2385610150-s10262461966.html

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×