berita

‘Buat Ujian Dekat Polis Juga..’ – Komen Fathia Latiff Isu Kontroversi Farid Kamil

January 12th, 2018 | by faris
Isu & Kontroversi

Isu Farid Kamil didakwa mengamuk dan menyerang anggota polis dan dua orang awam di Balai Polis Kota Damansara, semalam menggemparkan satu Malaysia. Tambah mengejutkan polis mengesahkan pelakon itu turut positif dadah.

Terpanggil dengan laporan berkenaan, rakan artis melalui media sosial masing-masing menyuarakan pandangan mereka mengenai Farid. Maklumlah, bila bekerja bersama dan berkawan mestilah mereka tahu perangai sebenar Farid kan.

Uji juga polis jika mereka juga positif

Tidak ketinggalan memberi komen adalah aktres sensasi Fathia Latiff. Fathia menerusi tweetnya mengatakan tindakan Farid itu berpunca dari kemarahan dan ganja tidak wajar dipersalahkan.

Tambah panas, dia juga meminta polis yang mendakwa diserang untuk diuji kandungan air kencingnya. Aik, sampai ke situ pula?

Undang statement pelbagai daripada netizen

Khir Rahman pertahan Farid, Diana

Pelakon dan pengarah, Khir Rahman meluahkan sokongannya kepada Farid dan menyifatkan pelakon berkenaan dan isterinya adalah orang yang baik. Kedua-dua mereka pernah berlakon di bawah arahan Khir sebelum ini.

Beto Kusyairy tuju tweet buat Farid?

Sementara itu, pelakon berkarakter Beto Kusyairy memuatnaik tweet yang memberi gambaran seolah ditujukan buat Farid. Dia berharap segalanya dipermudahkan bagi aktor Tombiruo itu setelah pelbagai kecaman dan perlian diterima Farid di media sosial sejak semalam.

Tambah Beto, manusia akan membuat spekulasi seperti mengetahui semua benda. Tambah parah kalau melibatkan tohmahan kepada keluarganya. Manusia hari ini, menurut Beto susah bertimbang rasa dan jarang ditemukan hari ini.

Sumber: Fathia Latiff , Beto Kusyairy , Khir Rahman

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×