berita

Bukan Senang Nak Jadi Pelawak – Bell Ngasri

February 14th, 2014 | by Ai
Isu & Kontroversi

Behind The Scene, Cicakman 3-31

Menggalas tugas sebagai seorang pelawak bukanlah satu perkara yang mudah, jika lawak yang ditampilkan tidak berjaya, ia bisa membuat suasana menjadi hambar.

Namun bagi Nasrizal Ngasri, untuk menjadi seorang pelawak, bukan calang-calang orang boleh menggalas tanggungjawab itu.

Dia yang lebih mesra dipanggil dengan panggilan Bell memberitahu, asalkan dapat membuat penonton ceria dan gembira dengan lawaknya sudah mencukupi.

Behind The Scene, Cicakman 3-34

“Untuk menjadi pelawak, kita harus positif, adatlah bila ada orang yang akan suka cara kita melawak dan ada juga yang tidak suka.

Seperti saya sendiri, kemunculan saya dalam industri adalah sebagai pelakon, bukan pelawak. Tetapi, apabila ada permintaan untuk berlawak, saya terima dengan harapan dapat menghiburkan penonton.”

Bagi jejaka ini, dia tidak kisah dengan apa jua pandangan masyarakat terhadapnya, asalkan penonton gembira dan terhibur dengan lawak yang disampaikan.

Kalau nak tahu, tak lama lagi Bell akan muncul dengan filem terbaru arahan Yusri Abdul Halim yang berjudul Cicakman. Dalam filem itu, Bell akan memegang watak sebagai Jojo yang merupakan sahabat baik kepada pelakon dan pengacara popular, Zizan Razak.

Terbaru, Bell kini sedang membuat penggambaran filem terbaru arahan Mamat Khalid yang diberi tajuk ‘Rumah Pusaka Di Simpang Jalan’.

SKIP THIS AD ×