berita

‘Cakap Biar Macam Perempuan Cerdik’ – Rita Rudaini Berang Dituduh Aibkan Bekas Suami

March 15th, 2018 | by faris
Isu & Kontroversi

Masalah rumah tangga Izreen Azminda tidak hanya memberi kesan kepada pelakon itu, malahan rakan baiknya, Rita Rudaini turut terkena tempiasnya. Semalam, Rita memuat naik foto dia bersama Intan Liana dan rakan-rakan di sebuah kafe di ibu kota.

Gambar berkenaan mengundang komen netizen yang bergelar ‘makcik bawang’ namun kemudiannya dibalas pula dengan komen pedas daripada Rita sendiri!

Isteri seperti dia

Kapsyen pendek Rita yang menyebut ‘Saya pernah jadi isteri seperti dia’ mendapat perhatian netizen kerana kes rumah tangganya turut bergolak dan pernah menjadi buah mulut netizen suatu ketika dahulu. Kapsyen berkenaan kemudiannya dibalas dengan satu komen yang menghentam balik Rita.

Intan tak pernah buka aib bekas suami

Pengguna Instagram itu membandingkan Rita dan Intan yang dirasakan berbeza kerana Intan tidak membuka aib bekas suami namun Rita sebaliknya suka menjaja cerita, dakwa netizen itu.

Ini komen berbisa Rita

Menurut Rita, netizen berkenaan mungkin hanya memahami apa yang dilaluinya di mahkamah jika diceraikan nanti. Rita juga mendakwa berkemungkinan individu terbabit sanggup dicaci di mahkamah dan menjadi hamba yang mudah diperkotak-katikkan.

Cerita benda jujur bila suami aibkan di mahkamah

Pesanan deep Rita

Tak tahu, jangan komen macam malaikat

Sumber: Rita Rudaini

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×