berita

Caras: Artis Wanita Jual Kereta ‘Ditaja’ VIP, Keluarga Buat Laporan Polis

November 21st, 2012 | by Ai
Kini Trending

Haaa, pening juga kalau dibaca tajuk begini kan? Kenapa pula keluarga yang buat laporan polis kalau artis tersebut sudah jual kereta yang diberikan kepadanya?

Begini ceritanya, menurut sumber yang OHBULAN! dengar, artis wanita ini pernah dibela oleh seorang VIP berpangkat Datuk. Bukan alang-alang kereta yang diberikan, model BMW lagi tu.

Malangnya, nasib tidak menyebelahi artis muda ini yang sememangnya dikenali dengan kekebalannya terhadap media. Datuk yang menajanya dikatakan telah meninggal dunia dan mungkin disebabkan itu, artis ini mengambil peluang untuk menjual kereta tersebut. Tidak pasti kereta BMW model apakah yang dijualnya, tetapi sumber mengatakan artis wanita ini telah menjual kereta itu dengan harga semurah RM30 ribu.

Namun, dikatakan seorang ahli keluarga kepada Datuk tersebut sebenarnya telah meminta kembali kereta BMW yang diberikan. Tetapi, artis wanita yang juga seorang model ini tidak mengendahkannya. Disebabkan itulah ahli keluarga Datuk itu membuat laporan polis dan ianya bukan satu, tapi dua laporan.

Kalau sudah begini, OHBULAN! sendiri tidak pasti samada laporan polis itu berguna atau tidak. Tapi OHBULAN! pasti kereta tersebut pasti dibeli dibawah nama Datuk tersebut. Jika benar, artis wanita tersebut boleh dikatakan mencuri dan menjual kereta curi, kan?

SKIP THIS AD ×