berita

Dari Video Parodi, Bobo Berlakon Filem

May 28th, 2013 | by Ai
Kini Trending

Bobo-Dianggap-Sebagai-Budak-Gila-Yang-Memburukkan-Nama-Malaysia

Siapa sangka tuah merakam video parodi boleh buat tuan empunya badan terkenal, kan? Itu lah rezeki Bobo selepas dia memuat naik video parodinya menerusi lagu Sayang nyanyian Shae ke YouTube.

Nama Bobo terus menjadi sebutan apabila video itu ditonton oleh lebih 1 juta penonton. Tak cukup dengan itu, MIG buat kejutan bila mereka melamar Bobo untuk menjadi artis di bawah syarikat pengurusan artis milik David Teo itu.

Kisah terbarunya, Bobo dikatakan baru sahaja selesai menjalani penggambaran filem sulungnya berjudul Awak Nak Kahwin Dengan Saya. Tapi masih belum dapat dipastikan sama ada dia memegang watak utama ataupun tidak.

Screen Shot 2013-05-28 at 11.32.57

Aksi Bobo merakamkan parodi lagu Jahat

Dalam isu yang lain sebelum ini, Bobo dilabel budak gila selepas dia memuat naik parodi terbaru untuk lagu nyanyian Stacy yang berjudul Jahat tapi dia menafikan tuduhan itu.

Apa yang saya ingin tegaskan, saya bukan gila. Saya hanya mengikut kesesuaian rentak muzik ‘Jahat’ yang rancak dan ia mungkin nampak tidak siuman.

Apa-apa pun, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada peminat dan pengkritik yang banyak membantu saya.

Screen Shot 2013-05-28 at 11.33.18

Ekspresi berlebihannya dikritik orang ramai

Dahsyat rezeki Bobo ni, dari saja-saja rakam video parodi terus ditarik berlakon dalam filem. Sama-samalah kita tengok nanti macam mana lakonan watak yang dibawakan oleh Bobo. Mungkin dia ada bakat jadi pelakon, siapa tahu kan?

Sumber: Media Hiburan

SKIP THIS AD ×