berita

Datuk Yusof Haslam & Isteri Layan Cucu Dengan Baik, Netizen Harap Hubungan Sarah & Syamsul Kembali Pulih

April 18th, 2022 | by khairil
Kini Trending

Isu rumah tangga pelakon Puteri Sarah Liyana dan suami, Syamsul Yusof sedang hangat dibual netizen di media sosial. Hujung minggu lalu, Puteri Sarah telah mendedahkan bahawa rumah tangganya sering diganggu oleh Ira Kazar yang dikatakan mempunyai hubungan dengan suaminya.

Artikel Berkaitan: ‘Memang Tiada Maruah Ke Hadap Suami Orang?’ – Empat Tahun Pendam, Puteri Sarah Mengamuk Dengan Ira Kazar

Baiknya layanan mentua

Biarpun rumah tangga dilanda badai, perkongsian Puteri Sarah di aplikasi TikTok telah menarik perhatian warganet apabila sebuah rakaman video yang dimuat naik itu memaparkan hubungan baik mentuanya, Datuk Yusof Haslam dan isteri dengan cucu-cucu.

Hidup ini penuh dengan keberkatan, tapi kita selalu ambil mudah. Kita selalu fikirkan perkara yang kita tidak miliki. Hargailah apa yang kita ada sekarang dan bersyukurlah.

Ramai yang turut bersimpati dengan nasib yang menimpa pelakon tersebut dan berharap hubungannya dengan suami dapat dipulihkan.

Video penuh

@puterisarahliyana Life is full of blessings we take for granted. Yet so often we dwell on what we don’t have. Appreciate what you already have and be grateful ??? #fyp#fyppppppppppppppppppppppp ? original sound – Puteri Sarah liyana

Kak Sarah wanita kuat

Menerusi ruang komen, rata-rata netizen memuji sikap yang ditunjukkan Datuk Yusof Haslam dan isteri yang masih melayan menantu serta cucu dengan baik walaupun rumah tangga anaknya sedang dilanda badai.

Sumber: puterisarahliyana

SKIP THIS AD ×