berita

‘Dengan Segala Hormatnya, Boleh Berambus!’ – Sharifah Sakinah Bengang Netizen Dakwa Suami Curang

July 20th, 2018 | by faris
Kini Trending

Gelagat Sharifah Sakinah dalam drama lakonannya telah banyak menghiburkan penonton. Tidak hanya di kaca TV, malahan Sakinah juga turut membuatkan pengikut laman sosialnya tidak kering gusi dengan telatah dan lawaknya yang gila-gila.

Namun, perkongsian terbaru Sakinah di Instagram membuatkan ramai terkejut. Seorang wanita telah menghantar mesej yang telah membuatkan pelakon itu naik berang.

‘Perhatian kepada orang luar..’

Sakinah membuat kenyataan panas berbaur amaran kepada wanita yang menghantar mesej mendakwa suaminya curang di belakangnya.

Perhatian kepada orang luar yang tak tahu-menahu tentang hidup dan hubungan saya suami isteri, dengan segala hormatnya boleh berambus!

Kami tidak perlu pun perhatian anda atau tuduhan melulu tentang hal peribadi. Siapa anda? Pelik gila.

‘Harap Kak Sharifah tabah’

Antara lain mesej yang diterima oleh heroin Girlfriend Aku Dari Neraka itu adalah dia mendakwa mendapat gambar dari satu akaun Instagram dan mengaitkan seorang wanita bekerja sebagai pramugari dan dikaitkan dengan suami kepada Sakinah, Aliff Adha.

Salam kak Sharifah, saya nak tanya tapi bukan nak menuduh. Cuma saya dapat gambar ini dari IG seorang perempuan ni.

Harap kak Sharifah tabah walau apa pun jadi dalam hidup, I janji tak akan bagitahu tentang ni. I perasan dari dulu lagi sebab perempuan tu pramugari.

Sakinah dan Aliff disatukan pada Mac 2015 dan kini bahagia dikurniakan seorang puteri, Anais Adha.

Sumber: Sharifah Sakinah

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×