berita

[EKSKLUSIF] 3 Wanita Influencer Ini ‘BELANJA’ Tips Kekal Segar & Jelita Dengan Hanya…

November 30th, 2016 | by Mastura
Kini Trending

nano-white

Sudah menjadi trend terkini untuk buat FB LIVE ni kan? Tapi dalam banyak-banyak FB LIVE ni ade tak yang memberi manfaat untuk korang? Mesti ade yang cakap membazir la buat FB LIVE ni kan…Sebenarnya, tersimpan seribu satu rahsia di sebalik FB LIVE kali ni sebab, 3 influencer ni ade nak ‘BELANJA’ sesuatu..Apakah?

Perkongsian info bermanfaat!

screen-shot-2016-11-28-at-3-41-55-pm

( Ainan Tasneem – FB LIVE 24 November lalu)

Wah! Tak sangka rupanya Ainan merupakan salah seorang individu yang berkongsi tentang manfaat satu produk ni. Tapi korang perasan tak, kulit pada wajah Ainan sangat glowing kan? Produk apa dia pakai tu?

Klik sini kalau nak tengok episod pembongkaran rahsia kulit wajah bersama Ainan Tasneem.

Siapa lagi penampilan dua influencer tu?

screen-shot-2016-11-29-at-6-16-06-pm

( Chacha Maembong & Yana Samsudin turut berkongsi rahsia kejelitaan mereka)

Meskipun sibuk dengan kerjaya masing-masing, Yana dan Chacha masih sudi meluangkan masa nak share dengan kita semua tentang manfaat dan kebaikan satu produk penjagaan kulit pada wajah ni.

Jadi korang siap sedia tau untuk strim dan tengok FB LIVE bersama kedua-dua selebriti ini yang telah dijadualkan pada tarikh dan masa berikut:

ChaCha Maembong : 1 Disember 2016, 8.30 Malam

Yana Samsudin : 15 Disember 2016, 8.30 Malam

Nanowhite teman sejati kulit wajah…

screen-shot-2016-11-29-at-6-12-25-pm

Ooo.. Jadi inilah rahsia di sebalik kesegaran dan kulit berseri mereka. Nak tau juga macam mana cara penjagaan yang betul? Korang boleh saksikan demo bersama Yana dan juga Chacha pada tarikh dan waktu yang telah ditetapkan.

Kalau nak terus strim dan tengok diorang beraksi boleh ke laman Nanowhite. Sayangi kulit seawal mungkin untuk kesegaran dan berseri sepanjang hari.