berita

Bergelut Lawan Sakit, Elyana Mengamuk Baca Komen Follower Biadap

October 26th, 2018 | by faris
Isu & Kontroversi

Seperti ramai sedia maklum, penyanyi Tak Tercapai Akalmu, Elyana kini sedang bergelut dengan kanser kelenjar yang dihidapinya sejak 7 tahun lalu. Sel kansernya itu sudah merebak ke bahagian tulang belakang hingga menyebabkannya sukar berjalan.

Apa yang menyedihkan adalah komen-komen tidak berhati perut yang ditinggalkan di Instagramnya seolah-olah ingin menjatuhkan semangat Elyana terus berjuang.

‘Ya Allah kesian dekat Elyana’

Satu komen yang ditinggalkan dan disifatkan kejam oleh seorang pengguna Instagram dengan nama ninja_nomad23. Individu itu ‘mendoakan’ supaya segala gambar tidak menutup aurat dapat dipadamkan sebelum ke alam sana.

Elyana kemudiannya membalas mengatakan individu itu sebagai ‘setan bertopengkan malaikat’ yang langsung tidak mempedulikan perasaan orang lain. Penyanyi itu bagaimanapun mengakui tidak tahu bagaimana untuk memaafkan individu berkenaan.

‘Aku sakit. Bukan nak teguran kau!’

Seorang lagi wanita mengatakan komen ditinggalkan adalah teguran dan teguran sebegitu perlu didengar walaupun dari seorang pelacur. Elyana membalas menyatakan dia sedang menanggung sakit dan tidak memerlukan komen berbaur begitu.

Ajak jumpa

Semua cakap pasal mati

Hadis palsu

Peminat cadangkan tutup komen

Sumber: Elyana

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×