berita

Fahrin Ahmad Terima Peminat ‘Gay’

April 15th, 2014 | by Ai
Isu & Kontroversi

fahrin

Tidak pernah sunyi dari dunia hiburan tanah air, jejaka bernama Fahrin Ahmad ini sering mendapat perhatian peminat terutama golongan wanita kerana rupa paras yang kacak.

Namun, hingga ke hari ini, masih belum ada wanita yang berjaya mencuri hati jejaka ini. Oleh yang demikian, ada desas-desus yang mengatakan Fahrin sebenarnya meminati kaum sejenis.

Menurut laporan Berita Harian, Fahrin menolak dakwaan tersebut, tetapi mengakui dia pernah didekati oleh pengamal cinta sonsang. Malah, lebih dahsyat lagi apabila dia turut menerima kiriman foto yang tidak senonoh.

fahrintoo

Bagaimanapun, jejaka berasal dari Johor ini tidak pernah sesekali memarahi atau menyisih peminat dari golongan sebegini kerana baginya tidak salah jika mereka ingin berkawan asalkan tidak melampau.

Kalau mengandaikan saya golongan itu, mengarut. Orang yang kenal saya, tahu saya macam mana. Memang pernah dihimpit golongan ini, tetapi saya layan mereka seperti kawan lain.

Jika melampau batas hingga mengirim gambar separuh bogel, itu sudah keterlaluan. Saya tidak melayan orang seperti ini.

Dalam perkembangan terbaru, Fahrin bakal menjalani penggambaran telefilem komedi berjudul ‘Abang Samseng Jemur kain’ dan bakal digandingkan dengan pelakon jelita, Tasha Shila.

Apapun, kami respect tindakan Fahrin yang tidak memilih peminat walau dari golongan apa pun. Kami doakan karier jejaka kacak ini akan terus menyinar dan cepat-cepat bertemu jodoh.

SKIP THIS AD ×