berita

Fathia Pakai Gaun Koyak

July 5th, 2012 | by Ai
Make-It-Senang

Semalam telah berlangsungnya Anugerah Stail EH! 2012. Anugerah ini telah digamatkan dengan  satu jenaka, dimana seorang dramatis muda, Fathia Latiff dikhabarkan telah menyarungkan persalinan gaun malam yang koyak ketika menghadiri majlis anugerah ini.

Dalam majlis Anugerah Stail EH! 2012, Fathia telah memperagakan gaun rona hitam dari label fesyen antarabangsa, iaitu BCBG. Difahamkan suasana majlis yang berlangsung malam tadi agak meriah sehingga mengakibatkan Fathia berkelakuan sedikit lasak dan membuatkan gaunnya terkoyak.

Walaubagaimanapun, insiden kecil tersebut tidak menghalang lensa kamera untuk merakamkan kehadiran Fathia yang tampil elegan. Selain itu, Fathia turut mengekalkan sikap profesionalismanya sewaktu diminta untuk menyampaikan salah sebuah anugerah yang dipertandingkan pada malam anugerah tersebut. Menurut sumber, Fathia juga tidak segan untuk memberikan kerjasama bersama pihak media untuk merakamkan sesi fotografi.

Kepada para selebriti lain, anda haruslah lebih peka dan teliti sewaktu memilih gaun malam agar insiden sebegini dapat dielakkan.

Sumber : Murai.com

SKIP THIS AD ×