berita

[FOTO] Anak Saudara Siti Nurhaliza Yang Cun Jadi Perhatian, Cantik Macam Tokti!

February 11th, 2018 | by Arini Saleh
Lensa Insta

Baru-baru ini anak selebriti Abby Abadi dan Norman Hakim, Marissa Dania menjadi bualan hangat netizen kerana mempunyai rupa paras yang cantik meskipun baru berusia 13 tahun. Yang paling tidak disangka, Marissa menerima banyak lamaran melalui DM ayahnya di instagram.

Terbaru, anak saudara penyanyi no 1 negara Dato’ Siti Nurhaliza pula menjadi tumpuan netizen. Memang cantik saling tak tumpah seperti ibunya Saida. Cair tengok!

Viral di media sosial

Anak sulung kepada penyanyi, Saida ini viral di media sosial selepas gambarnya tersebar. Raut wajahnya yang cantik persis ibu dan ibu saudaranya Dato’ Siti Nurhaliza membuatkan  Siti Nurunnyssa menjadi bualan hangat.

Mempunyai 20k pengikut di instagram, sebuah portal melaporkan Nurunnyssa pada satu ketika dahulu terpaksa menukar akaun instagram ke private kerana ramai yang menyalahgunakan gambar untuk menjadi bahan bualan di forum.

Ke mana tumpahnya kuah, kalau tak ke nasi. Betul tak?

Ternyata kecantikan yang dimiliki Nurunnyssa diwarisi oleh ibu dan Mak Iti sendiri. Macam orang dulu-dulu cakap, ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi.. Betul tak? Kami yakin Nurunnyssa pasti mempunyai suara yang merdu juga kan?

Sumber : Instagram Nyssa Nk

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×