berita

Foto : Apa Diana Amir & Kevin Zahri Buat Di Jepun?

October 9th, 2013 | by Ai
Lensa Insta

Diana Amir

Membaca tajuk di atas, pasti ramai yang tertanya-tanya apa kaitan Diana Amir dengan perunding kesihatan, Kevin Zahri? Terdapat sesuatu ke antara mereka atau kehadiran mereka di Jepun hanya atas urusan kerja?

Para peminat semua jangan cepat melatah atau serkap jarang pula ya. Sebenarnya, pada tanggal 7 Oktober lalu, kedua-dua selebriti itu difahamkan telah terbang ke Tokyo, Jepun bagi menghadiri sebuah seminar yang dikenali sebagai Yakult Malaysia Japan Trip.

Meneliti setiap foto-foto yang dikongsikan, nampaknya mereka bukan pergi berdua, malah kehadiran mereka ke negara matahari terbit itu turut dihadiri oleh beberapa peserta lain dan salah seorang daripadanya adalah wartawan daripada stesen TV tempatan.

Diana Amir 6

Diana Amir & Kevin Zahri di Tokyo, Jepun

Sepanjang berada di Jepun, kedua-dua selebriti ini bukan hanya menghadiri seminar yang telah dijadualkan, malah mereka turut melawat beberapa tempat menarik sekitar bandar Tokyo dan berpeluang merasai sendiri keenakan makanan popular di negara itu, sushi.

Menurut Diana, itu adalah kali pertama dia mencuba Sushi dan tidak sangka akan berjaya menghabiskan makanan tersebut.

Bagi anda yang tidak mengenali Kevin Zahri, sebenarnya dia adalah perunding kesihatan dan pemakanan terkenal di Malaysia. Sebelum ini Kevin pernah dikaitkan bercinta dengan pelakon filem Adnan Sempit, Intan Ladyana sekitar tahun 2009.

Di sini OHBULAN! selitkan beberapa foto menarik Diana Amir dan Kevin Zahri sepanjang berada di Tokyo untuk tatapan anda semua.

Kredit Foto : Instagram Diana Amir & Kevin Zahari

SKIP THIS AD ×