berita

Foto: Fouziah Gous Berbulan Madu Atas Kapal Mewah

October 23rd, 2013 | by Ai
Lensa Insta

Screen Shot 2013-10-23 at 10.55.14

Kebiasaannya, pasangan pengantin baru akan terus berbulan madu sebaik sahaja majlis perkahwinan selesai, namun tidak buat Fouziah Gous dan suaminya Zhafran Yusof.

Pasangan yang baru bergelar suami isteri pada bulan September yang lepas ini baru sahaja berpeluang untuk menikmati bulan madu mereka kira-kira tiga hari lalu.

Mungkin Fouziah menunggu masa yang sesuai selepas menyambut Hari Raya Aidiladha bersama keluarga belah suaminya di Kelantan tempoh hari.

Apa yang menariknya, mereka memilih percutian di atas kapal Star Cruises SuperStar Libra yang mana telah membawa mereka ke beberapa destinasi dari Penang ke Phuket dan Krabi.

Screen Shot 2013-10-23 at 10.52.48

Sepanjang pelayaran, Fouziah dan suaminya dilihat cukup seronok menyertai pelbagai aktiviti yang diadakan di atas kapal tersebut.

Malah, SuperStar Libra juga menyediakan sebuah bilik penginapan bulan madu yang cukup romantik khas buat pasangan ini.

Menerusi foto-foto yang dikongsikan oleh Fouziah di Instagram, OHBULAN! difahamkan bulan madunya itu turut dirakam untuk tayangan episod baru program Romantika.

Bagi yang belum melihat betapa seronoknya percutian bulan madu Fouziah Gous dan suaminya, di sini kami sertakan beberapa keping foto dan video untuk tatapan anda.

SKIP THIS AD ×