berita

Foto: Hanis Zalikha Anggun Berbusana Pengantin

November 8th, 2013 | by Ai
Lensa Insta

Screen Shot 2013-11-08 at 11.53.03

Rasanya sudah agak lama tidak melihat Hanis Zalikha beraksi sebagai model sejak dirinya semakin popular menjadi pelakon dan pengacara.

Namun baru-baru ini, selebriti wanita yang digosipkan bercinta dengan pelakon Hairul Azreen ini kembali memberikan gaya yang cukup cantik untuk sebuah sesi penggambaran foto.

OHBULAN! difahamkan Hanis merupakan model yang dipilih oleh pereka fesyen terkenal, Hatta Dolmat untuk menggayakan busana pengantin terbaru rekaannya yang dikenali sebagai Céleste.

Gabungan antara solekan natural dan kreativiti Annas Easkey dalam mengambil gambar memberi kelebihan kepada Hanis untuk menyerlahkan lagi sentuhan magis terhadap gaun koleksi Céleste.

Screen Shot 2013-11-08 at 11.03.33

Tidak dinafikan wajah Hanis yang sememangnya cantik dan pengalaman sebagai model sebelum ini juga antara penyumbang terbesar kepada hasil foto yang mengagumkan.

OHBULAN! percaya Hatta Dolmat mampu menarik ramai pelanggan di kalangan bakal pengantin sebaik sahaja kesemua koleksi terbarunya dilancarkan nanti.

Untuk semua pembaca OHBULAN!, di sini kami sertakan beberapa keping foto dan video yang dirakam sepanjang penggambaran untuk tatapan anda.

Kredit foto: Instagram Hanis Zalikha, Hatta Dolmat & Annas Easkey

SKIP THIS AD ×