berita

Foto (Hi-Res) Pra Perkahwinan Farawahida

November 19th, 2013 | by Ai
Lensa Insta

Gambar Pra Perkahwinan Farawahida-5

Sudah menjadi perkara biasa, setiap kali tiba hujung tahun, berderet-deret majlis kahwin yang akan diadakan. Tak kurang juga pada para artis yang memilih musim cuti sebagai hari untuk melangsungkan majlis perkahwinan.

Terbaru, menerusi Media Hiburan online, Farawahida dilaporkan bakal melangsungkan perkahwinannya bersama jejaka pilihan hati. Menerusi sumber yang sama, penyanyi ini dipercayai akan melangsungkan majlisnya pada bulan Disember ini.

Walau pun masih belum mengumumkan tarikh bersejarah tersebut, Farawahida nampaknya sudah pun menjalani sesi photoshoot pra perkahwinannya dan penyanyi ini tampil dengan kebaya merah serta gaun labuh hitam.

Gambar Pra Perkahwinan Farawahida-2

Tak dinafikan, Farawahida kelihatan lebih berseri dalam foto ini. Selain menggunakan khidmat Bicara Lensa, penyanyi ini dipercayai akan melangsungkan perkahwinannya di Ipoh memandangkan dia menggunakan khidmat dari Butik Nasha yang terletak di Ipoh.

Apa pun, tahniah in advance pada Farawahida ya! Mari lihat beberapa keping lagi foto pra perkahwinan Farawahida selepas ini

SKIP THIS AD ×